Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Hanglampen topproducten

Hanglampen

(231) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Hanglampen

 
Er zijn tegenwoordig veel hanglampen in diverse modellen en maten te verkrijgen. Voor iedere inrichting is er per vertrek een passende hanglamp te vinden die goed aansluit bij het overige interieur. Ook voor uw woning zijn er uiteenlopende oplossingen op het gebied van sfeervolle hanglampen met de gewenste lichtopbrengst voor de beoogde ruimte. Variatie in materiaalgebruik is er volop en voor zowel de traditionele als de meer trendy inrichting is er een grote keuze uit meerdere aantrekkelijke ontwerpen in veel verschillende afmetingen. Er zijn grote en kleine metalen hangende lampen en ook materialen als glas, kunststof en keramiek zijn veel toegepaste materialen bij het vervaardigen van deze lampen.

In veel vertrekken van uw huis is een hanglamp een zeer geschikte oplossing. Doordat het licht van boven naar beneden straalt heeft u met een hanglamp een uitstekende lichtopbrengst wat vooral prettig is in ruimtes waar u goed wilt kunnen zien. Hanglampen zijn ook zeer sfeer verhogend en er zijn er veel te vinden in gezellige en trendy uitvoeringen. Voor u de lamp gaat ophangen is het goed om voor uzelf een lichtplan op te stellen zodat u goed kunt bepalen waar u een hanglamp plaatst en met welk doel. Er zijn hangende lampen voor sfeerverlichting in de hoeken van uw kamer of slaapkamer en ook de keuze uit speciale hanglampen voor boven een eettafel of bureau is ruim te noemen. 
De lampen zijn er als efficiënte TL hanglampen met een futuristische uitstraling, maar ook als prachtig bewerkte kroonluchters en lampen met schitterend uitgevoerde kappen in veel tijdloze kleuren en modellen. Met name op het gebied van hippe moderne kleuren en uitvoeringen is er altijd een hangende lamp te vinden die aansluit bij uw specifieke persoonlijke wensen als het gaat om de uitstraling van uw inrichting. 

Er is een unieke hanglamp voor alle ruimtes in een woning. Ook voor de badkamer en het toilet zijn mooie lampen te verkrijgen met de gewenste lichtopbrengst voor de betreffende ruimte. Een speciale hangende lamp voor de badkamer is ook voorzien van aparte veiligheidsmaatregelen ten aanzien van water. In een badkamer wordt ook weer iets anders gevraagd van een lamp dan in een woon- of slaapkamer. Vooral bij een spiegel wilt u natuurlijk graag over het juiste licht beschikken. Bij de hangende lampen voor uw badkamer is hier extra over nagedacht, evenals over materiaalgebruik en kleur van de lamp.

Bij het ophangen van een lamp is het verder belangrijk om rekening te houden met waar er veel gelopen of rechtop gestaan wordt. Het is maar al te vaak voorgekomen dat iemand letterlijk tegen de lamp liep en er een flinke bult op het hoofd aan over heeft gehouden. Houdt u hier dus vooral terdege rekening mee.