Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Dressoir

Dressoir bestellen bij Furnies.nl

Bent u toe aan een update van uw interieur? Bestel een nieuw dressoir en veel andere meubels bij Furnies in de webshop. Voor een nieuw dressoir bent u bij ons aan het juiste adres: we hebben een zeer ruim aanbod dressoirs met veel variatie aan kleuren en stijlen. Kijk in onze webshop voor een overzicht van onze dressoirs en bepaal welk dressoir u graag in uw woonkamer zou hebben staan.

Furnies vindt het belangrijk dat uw woning ook uw thuis is. Hoe een huis een thuis wordt, is voor iedere persoon echter anders. Wij doen er daarom alles aan om een zo breed mogelijke collectie aan te bieden. U heeft nu een keuze uit wel 4000 producten om uw huis exact zo in te richten als u wilt. Met Furnies maakt u van uw huis ook echt uw thuis, in de stijl, kleur en inrichting die u kiest. Dat kan dus strak en modern zijn, maar ook warm en knus.


Dressoirs in veel verschillende kleuren en stijlen

Ten minste iedere maand, en vaak zelfs meerdere keren per maand, wordt onze collectie meubels aangevuld met nieuwe producten van binnen- en buitenlandse designers. Momenteel zijn dressoirs van de merken Trendsiv, Davidi, Jardin Blanc en Spinder Design verkrijgbaar in de webshop. Welk design dressoir staat er binnenkort in uw huiskamer? 

design dressoir

 

dressoir buffet slidingdesign dressoir