Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Furnies is vernieuwd!

Furnies.nl is in maart 2014 overgenomen door Basics B.V. gevestigd in Emmen. Basics B.V. is een vooruitstrevend bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Tevens wordt dit bedrijf gerund door zeer vakkundige mensen die veel kennis hebben van de producten die Furnies verkoopt. Naast bezorging in heel Nederland en België biedt Furnies haar klanten ook de mogelijkheid zijn of haar bestelling af te halen in het magazijn te Emmen.


Kort naar de overname is Furnies dubbel gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk en beschikt Furnies.nl over een veilige betaalomgeving middels SSL verbinding waardoor u 100% veilig winkelt.
Verder heeft het nieuwe Furnies het assortiment nog verder uitgebreid met merken als; Steinhauer Lampen, Dyyk, Light & Living en Timzowood Living. Naast het exlcusieve merk Davidi Design zijn er nog een tweetal exclusieve merken opgenomen in het zeer uitgebreide assortiment van Furnies.nl: Synchro Verlichting en Expo Lightning.

Furnies biedt de volgende betaalmogelijkheden:

- Pin (enkel in ons magazijn te Emmen)
- Onder rembours (Furnies brengt hierover €25,00 extra in rekening, vanwege de kosten die koeriersdiensten rekenen voor deze manier van betalen.
- iDeal
- Mister Cash (voor klanten in België)
- Bankoverboeking


Waarom shoppen bij het nieuwe Furnies?

- 30 dagen retourrecht
- Professioneel advies
- Veilige betaalomgeving (SSL)
- Uitgebreid assortiment
- Verzenden of afhalen
- Altijd de beste prijs
- Thuiswinkel Waarborg
- Webshop Keurmerk
- Gratis Bezorging vanaf €100,-