Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Kapstok bestellen bij Furnies.nl

Kapstok online kopen.

Voor wandkapstokken, staande kapstokken, garderobekasten en hangers voor bij de kapstok bent u aan het juiste adres bij Furnies. Aan wat voor een kapstok wilt u uw jas ophangen? We hebben kapstokken van hoogglans metaal, RVS, en hout. De kapstokken waaruit u kunt kiezen, zijn van onder andere de merken Kare Design en Davidi. U heeft dus een ruime keuze voor het vinden van uw favoriete kapstok. Bekijk in de webshop specificaties en hoge kwaliteit foto’s van de verschillende kapstokken.

Wat is Furnies?
De online meubelzaak Furnies is u graag van dienst bij het (her)inrichten van uw woning. Twee zaken staan bij Furnies hoog in het vaandel: het voeren van een ruim assortiment design meubels zodat zoveel mogelijk mensen hun woning precies naar tevredenheid kunnen inrichten is één van die twee dingen. Het tweede dat we belangrijk vinden, is service leveren waar onze klanten blij mee zijn. Wat houdt dat in voor u? De voordelen van Furnies op een rijtje:
•    Keuze uit meer dan 4000 design producten
•    Een aanbod dat bijna wekelijks wordt aangevuld met nieuwe producten
•    Gratis verzending bij bestellingen van € 100,- of meer
•    Mogelijkheid om producten 30 dagen te retourneren

Bestel nu!
Bestel direct een kapstok of een van de andere meubels in de webshop van Furnies. Bestel de kapstok vandaag, dan kunt u er binnen een week al uw jas aan ophangen. Heeft u vragen over een van onze kapstokken of andere producten? Stel uw vragen gerust via telefoon (0591-561908).

kapstokken-furnies.nl

kapstokstaande-kapstokkapstok-rvs-senza-furnies