Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Kapstokken topproducten

Kapstokken

(1) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Kapstokken 

 

Wie heeft er nu geen kapstok in de hal hangen? U wilt tenslotte graag uw jas kwijt als u binnenkomt. Dit handige accessoire kan dus eigenlijk in geen enkel interieur ontbreken. Welke kapstokken het beste bij u passen, kunt u bepalen aan de hand van enkele criteria. Allereerst zult u bij de aanschaf moeten kijken naar functionaliteit. Kunt u er genoeg jassen op kwijt? Is er een hoedenplank waarop u bijvoorbeeld uw shawls en handschoenen kunt leggen? Of overweegt u eens een exemplaar dat haakjes aan de onderkant heeft. Handig, want dan kunnen uw kinderen hun eigen jas ophangen. Al naar gelang hoeveel ruimte u beschikbaar heeft, kunt u kiezen uit wandkapstokken of vrijstaande kapstokken. Een vrijstaande kapstok vraagt wat meer ruimte dan een wandkapstok. Want u dient tenslotte de ruimte hebben om alle haken rondom goed te kunnen benutten. 

Toch draait het bij de aanschaf van kapstokken niet alleen om functionaliteit. Het oog wil ook wat. De juiste kapstok kan de perfecte aanvulling zijn op het interieur van uw hal. Zowel in materiaalgebruik als in design heeft u bij Furnies.nl de keuze uit een divers assortiment. Een wandkapstok van eikenhout is bijvoorbeeld al lang niet meer ouderwets. Vergeet het beeld van donker eikenhout met koperen, bewerkte haken maar denkt u aan een modern, strak design afgewerkt met een RVS buis. Of liever een afwerking in zwart of wit hoogglans? Een rvs kapstok is overigens ook een lust voor het oog. De minimalistische uitstraling van een rvs kapstok past namelijk overal bij. Hoewel, minimalistisch…? Furnies.nl biedt een rvs kapstok aan die een kunstwerk op zich is. Het is bijna jammer is dat u er uw jas aan “moet” ophangen.

Wilt u de jassen zoveel mogelijk uit het zicht hebben of heeft u behoefte aan een uitgebreider exemplaar met bijvoorbeeld een spiegel of een kastje, dan wordt er ook in uw behoefte voorzien. Hier wordt dan ook niet meer gesproken over een kapstok maar over een garderobe. Door de haakse bevestiging aan de muur, creëert u een afgescheiden deel waarachter u uw jassen kunt ophangen. Deze wandkapstok biedt u volop de ruimte en wanneer u kiest voor de variant met een kastje, kunt u hier uw accessoires stofvrij opbergen. Een extra ruimtelijk effect kunt u bereiken met een wandgarderobe die is voorzien van een spiegel. Niet alleen is de spiegel handig voor een snelle check wanneer u het huis verlaat, maar door het spiegelende effect lijkt uw hal wel twee keer zo groot. Een goede tip voor iedereen die niet is gezegend met veel ruimte.

Kijkt u op onze site eens welke kapstokken Furnies.nl voor u heeft geselecteerd. In onze collectie zit ongetwijfeld de kapstok waar u naar op zoek bent.