Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Garderobe topproducten

Garderobe

(5) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Garderobe online bestellen bij Furnies.nl


Het kan best lastig zijn om de juiste garderobe te vinden die perfect bij uw huis en inrichting past. Toch kunt u zonder het inschakelen van een professionele binnenhuisarchitect zelf een heel eind komen. Denk bijvoorbeeld eens aan Furnies.nl, een online webwinkel met verscheidene originele, moderne en smaakvolle producten. Op de website van Furnies.nl zijn diverse kapstokken in verschillende vormen, kleuren en prijzen te vinden. Ze zijn allemaal gemakkelijk te bestellen via de online webshop en zijn dus binnen no time bij u thuis.

Een garderobe bestellen bij Furnies.nl is natuurlijk niet heel moeilijk. Er eentje uitkiezen is al wat lastiger. Denk bij het kiezen van de juiste garderobe altijd aan de resterende inrichting van uw huis. Heeft u bijvoorbeeld een lichte muur met donkere meubels? Kies dan ook voor een donkere kapstok. Een lichtkleurige garderobe staat bij het meeste interieur prima. Daarnaast moet er gekeken worden naar de stijl van de inrichting. Een speelse kapstok staat al gauw misplaatst op een plek waar alleen klassieke meubels staan. Heeft u bijvoorbeeld een eenvoudig bed, zoals het Bed Opium of het Bed Cloud van Furnies.nl, ga dan ook voor een kapstok in deze stijl. De Garderobe met Beugel (hoogglans wit) zou perfect passen bij een van deze twee bedden. Heeft u echter een wat speelsere kamer met meer kleur dan past een van de eiken kapstokken ideaal in deze ruimte. Het eik zorgt voor een beetje onderbreking in de kleuren van uw kamer en zorgt op die manier voor orde in de ruimte.

Andere producten die te bestellen zijn bij Furnies.nl zijn tevens goed te combineren met de kapstokken. Een kapstok kan immers bijna in elke kamer staan of hangen. Voor op de kantoorkamer is een basic en kleine kapstok ideaal. Denk aan Garderobe Lola, een eenvoudige kapstok waar uw blazers netjes aan kunnen blijven hangen. Ook de Kapstok Beugel is ideaal voor de kantoorkamer, een staande kapstok met enkele haken dat genoeg moet zijn om een paar items aan te hangen. In combinatie met de Solution Bureautafel of de Bureautafel Quilmes van Furnies.nl zijn deze kapstokken een plaatje en zullen ze absoluut uw kamer meer pit geven.

De garderobes die bij Furnies.nl