Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Staande kapstokken - Groot aanbod kapstokken op Furnies.nl topproducten

Staande kapstokken - Groot aanbod kapstokken op Furnies.nl

(13) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Staande kapstokken kopen?

Een kapstok is een noodzakelijkheid in iedere woning of bedrijfsruimte. Om uw gasten op een prettige manier de gelegenheid te bieden hun jas op te hangen, kunt u onder anderen kiezen voor praktische staande kapstokken in diverse kleuren en modellen die gemaakt zijn van diverse soorten hout of metaal.
 

Vanzelfsprekend is de inrichting van uw woning er, naast een persoonlijke uitstraling, op gericht om zoveel mogelijk comfort en sfeer te bieden. U heeft zorgvuldig een keuze gemaakt voor een inboedel waarin sfeerbepalende meubelstukken als een bankstel, eettafel, salontafel en wellicht een boekenkast, een eenheid vormen waarin u zich thuis voelt. De andere ruimtes in uw woning stralen ongetwijfeld ook een door u gewaardeerde sfeer uit die past bij uw woonwensen.


Een uitnodigende inrichting van uw hal, geeft u een goed gevoel bij thuiskomst en bovendien is een aangenaam ogende hal een aanrader om uw gasten te ontvangen. Er zijn leuke praktische meubels en accessoires te verkrijgen waarmee u uw hal sfeervol kunt aankleden. Een kapstok is daarbij een handig en gezichtsbepalend item. Er zijn veel verschillende kapstokken te koop in diverse aantrekkelijke uitvoeringen. U kunt onder anderen kiezen voor een staande kapstok op een makkelijk bereikbare plaats in uw hal naast eventueel een spiegel en een bijpassende paraplubak. Een staande kapstok is zeer praktisch omdat deze makkelijk gebruikt kan worden in een hoek en bovendien in voorkomende gevallen ook nog eens eenvoudig verplaatsbaar is.
 
Het aantal kledinghaken waarmee een staande kapstok is uitgerust, varieert en afhankelijk van uw gezinssituatie kunt u kiezen voor een bepaald aantal haken om jassen en dergelijke aan op te kunnen hangen. Er zijn zelfs staande kapstokken met een dubbele rij haken voor als u regelmatig bezoek krijgt of wanneer u de staande kapstok nodig heeft voor een kantoor- of bedrijfsruimte waar u regelmatig op representatieve wijze gasten wilt kunnen ontvangen.


Staande kapstokken zijn gemaakt van diverse materialen die eenvoudig te onderhouden zijn en, in verband met natte jassen, zeer goed tegen vocht kunnen.
Het materiaal gebruik en de stijl voor staande kapstokken is divers. Naast kapstokken in verschillende houtsoorten en in klassieke of moderne vorm, is er een grote keuze uit stevige metalen staande kapstokken. Voor zowel een rustieke als voor een strakke moderne inrichting is er altijd wel een passende staande kapstok te vinden in bijvoorbeeld chroomkleur en vaak vervaardigd van roestvrij staal, gespoten in frisse moderne kleuren.


Staande kapstokken zijn ideale oplossingen voor in uw huis of bedrijf en zorgen voor een groot gebruikersgemak met een uitnodigende uitstraling. Veel staande kapstokken zijn uitgerust met speciale kleinere haakjes of een rekje aan de bovenkant om handschoenen en hoofddeksels op kwijt te kunnen.
Er is een zeer groot assortiment staande kapstokken. Het is handig wanneer u voordat u een kapstok aanschaft goed de beschikbare ruimte in uw hal opmeet om zodoende een goede passende keuze te kunnen maken.

Er zijn leuke bijpassende extra accessoires te verkrijgen voor bij uw staande kapstok. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan schoenenkastjes, paraplubakken en spiegels in diverse uitvoeringen en maten.