Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Lage prijs garantie

Laagste prijsgarantie van Furnies.nl
Wanneer u bij Furnies één of meerdere producten koopt, dan heeft u bij ons extra zekerheid dat u niet teveel betaalt. Wij leveren op alle aankopen gratis ‘laagste prijsgarantie’
 

Kunt u aantonen dat het zelfde product bij een concurrent voor een lagere prijs te koop staat onder de hierna genoemde voorwaarden dan betalen wij u het prijsverschil terug. Zo kunt u zorgeloos meubel shoppen bij Furnies.nl
 

Voorwaarden
Het product moet nieuw en in originele verpakking worden geleverd. Het product dient op voorraad en leverbaar te zijn, en zijn voorzien van een Nederlands garantiebewijs, afgegeven door een officiële Nederlandse importeur. Furnies.nl moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiële prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke bevestiging van de goedkopere aanbieder. Alleen producten die via een openbaar toegankelijke winkel worden aangeboden, komen in aanmerking.
 

Producten uit opheffings-, faillissements-, en groothandelsverkopen, uitverkopen, demomodellen, beschadigde producten en producten met afwijkende leveringsvoorwaarden komen niet in aanmerking voor Furnies.nl en haar Prijsgarantie.
 

Laagste Prijsgarantie is geldig tot 2 weken na aankoopdatum welke vermeld staat op de originele Furnies B.V. aankoopbon van het betreffende product. Als is voldaan aan de genoemde voorwaarden betaalt Furnies.nl eenmalig het prijsverschil terug na inname van de originele aankoopbon. Laagste Prijsgarantie is geldig op producten van aanbieders binnen heel Nederland. 
 

Product elders goedkoper gezien? neem contact met ons op!