Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Hanglampen topproducten

Hanglampen

(1) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Hanglampen - Goedkope Hanglamp kopen

 
Hanglampen zijn  tegenwoordig in vele diverse modellen en maten te verkrijgen. Voor iedere inrichting is er per vertrek een passende hanglamp te vinden die goed aansluit bij het overige interieur. Ook voor uw woning zijn er uiteenlopende oplossingen op het gebied van sfeervolle hanglampen met de gewenste lichtopbrengst voor de beoogde ruimte. Er is veel variatie in materiaalgebruik betreft hanglampen en is er volop en voor zowel de traditionele als de meer trendy inrichting is er een grote keuze uit meerdere aantrekkelijke ontwerpen in veel verschillende afmetingen. Er zijn grote en kleine metalen hanglampen en ook materialen als glas, kunststof en keramiek zijn veel toegepaste materialen bij het vervaardigen van deze hanglampen.

In veel vertrekken van uw huis is een hanglamp een zeer geschikte oplossing. Doordat het licht van de hanglamp van boven naar beneden straalt heeft u met een hanglamp een uitstekende lichtopbrengst wat vooral prettig is in ruimtes waar u goed wilt kunnen zien. Hanglampen zijn ook zeer sfeer verhogend en er zijn er veel hanglampen te vinden in gezellige en trendy uitvoeringen. Voor u de hanglamp gaat ophangen is het goed om voor uzelf een lichtplan op te stellen zodat u goed kunt bepalen waar u een hanglamp plaatst en met welk doel. Er zijn hanglampen voor sfeerverlichting in de hoeken van uw kamer of slaapkamer en ook de keuze uit speciale hanglampen voor boven een eettafel of bureau is ruim te noemen. 
De lampen zijn er als efficiënte TL hanglampen met een futuristische uitstraling, maar ook als prachtig bewerkte kroonluchters en hanglampen met schitterend uitgevoerde kappen in veel tijdloze kleuren en modellen. Met name op het gebied van hippe moderne kleuren en uitvoeringen is er altijd een hanglamp te vinden die aansluit bij uw specifieke persoonlijke wensen als het gaat om de uitstraling van uw inrichting. 

Er is een unieke hanglamp voor alle ruimtes in een woning. Ook voor de badkamer en het toilet zijn mooie hanglampen te verkrijgen met de gewenste lichtopbrengst voor de betreffende ruimte. Een speciale hanglamp voor de badkamer is ook voorzien van aparte veiligheidsmaatregelen ten aanzien van water. In een badkamer wordt ook weer iets anders gevraagd van een hanglamp dan in een woon- of slaapkamer. Vooral bij een spiegel wilt u natuurlijk graag over het juiste licht beschikken. Bij de hanglampen voor uw badkamer is hier extra over nagedacht, evenals over materiaalgebruik en kleur van de hanglamp.
Vele lampen hebben een aparte serie opgesteld en onderverdeeld in hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Zo ontstaat er een geheel wat betreft de verlichting in uw vertrek.

Hanglampen zijn in de donkere (winter)maanden niet weg te denken. Sommige hanglampen hebben een dermate fraaie uitstraling dat ze als een echte eyecatcher worden beschouwd. Het materiaal, de kleur en de grootte van de hanglamp wordt vaak afgestemd op de inrichting. Hanglampen maken tegenwoordig echt deel uit van het interieur.  Net als meubilair.  Furnies biedt hanglampen aan voor ieder budget. Van een "gewone" hanglamp tot een design hanglamp.
Bij het ophangen van een hanglamp is het verder belangrijk om rekening te houden met waar er veel gelopen of rechtop gestaan wordt. Het is maar al te vaak voorgekomen dat iemand letterlijk tegen de lamp liep en er een flinke bult op het hoofd aan over heeft gehouden. Houdt u hier dus vooral terdege rekening mee.