Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Tafellampen topproducten

Tafellampen

(103) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Tafellampen 

 

In het moderne assortiment lampen zijn ook veel verschillende tafellampen verkrijgbaar voor elk interieur en iedere smaak. Een tafellamp is er voor diverse doeleinden. Zoekt u een lamp voor sfeerverlichting op een tafel of om juist aan tafel beter te kunnen lezen of ’s avonds een hobby uit te oefenen, dan zult u merken dat er een enorme keuze is aan modellen, kleuren en afmetingen. Er zijn moderne trendy lampen voor op tafel in diverse strakke eigentijdse modellen, maar ook zult u veel klassieke of tijdloze lampen vinden die goed samengaan met uiteenlopende stijlen en voorkeuren. Met tafelverlichting brengt u een gezellige sfeer terug in uw woonkamer, slaapkamer of hal en veel tafellampen zijn prachtig te combineren met een grote vloerlamp of een leuke hanglamp. Ook moderne lichtoplossingen als spotjes laten zich goed combineren met een vloerlamp, hanglamp of tafellamp in tal van originele uitvoeringen. Zo is er voor een hanglamp in de vorm van een kroonluchter tegenwoordig veel belangstelling voor in zowel klassieke als moderne inrichtingen.

De lampen zijn er in meerdere afmetingen. Voor een klein bijzettafeltje of voor op een groot dressoir kunt u tafellampen kiezen die qua vormgeving en kleur prima bij elkaar passen zodat uw inrichting een bij elkaar passend geheel blijft met een goed verdeelde verlichting. En speciaal voor een eetkamertafel is er vaak een speciale tafellamp te verkrijgen die volledig aan uw wensen qua verlichting en sfeer voldoet. Voor in een hal of gang zijn er prachtige lampen te vinden om bijvoorbeeld op een tafeltje naast een kapstok te zetten. Ook voor in uw slaapkamer is er een grote keuze uit lampen voor op uw nachtkastje of kaptafel.

Een tafellamp is weer helemaal in en zoals u zult merken is de keuze groot. Er zijn veel prachtige combinaties mogelijk in moderne verlichtingscollecties. Een vloerlamp of wandlamp in bijpassende stijl zorgt voor een speelse toevoeging binnen uw inrichting. Als u houdt van variatie of van veel eigen inbreng, dan zou u ook kunnen kiezen voor een tafellamp met verschillende bijpassende losse kappen. Zo kunt u prima uitproberen welke kap u op een bepaalde plaats het beste bevalt. Er zijn geweldig leuke losse kunststof kappen, prachtige glazen kappen en stoffen kappen met designs voor elke persoonlijke smaak. Van nostalgische lampen tot hypermoderne verlichtingssystemen; voor iedere smaak en stijl zijn er tafellampen te vinden die prima samenvallen met uw meubels en andere huisraad.

Het verdient aanbeveling om samen met uw overige verlichtingselementen zoals bijvoorbeeld een vloerlamp en een hanglamp, van te voren een verlichtingsplan op te stellen zodat u ook uit uw tafellampen een maximaal rendement qua verlichting en sfeer kunt halen waardoor uw totale inrichting ook ’s avonds of op donkere herfstdagen tot zijn recht komt.