Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Vloerlampen topproducten

Vloerlampen

(132) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Vloerlampen 

 

Verlichting is een belangrijk onderdeel van elk interieur. Elke ruimte vereist zijn eigen soort licht. Wanneer u de juiste lichtbron kiest, zorgt u voor een goede balans en creëert u een harmonieuze sfeer om u heen. In een goed uitgewerkt lichtplan kiest u voor direct of indirect licht. Direct licht, de naam zegt het al, gebruikt u om een plaats of een voorwerp direct te belichten. Hierbij kunt u denken aan een leeslamp of de directe verlichting door een spot van een specifiek object zoals een schilderij. Indirect licht, zoals van een vloerlamp, gebruikt u als sfeerbepaler. Door het gebruik van een dimmer kunt u een lamp meerdere functies geven. Hanglampen zijn hier een heel mooi voorbeeld van. Het directe licht van een hanglamp zorgt ervoor dat u kunt zien wat er tijdens het eten op uw bord ligt. Na het diner kunt u met een dimmer de intensiteit van het licht verlagen. Het minder fel schijnende licht schijnt wordt dan gebruikt om als sfeeraccent.

Welke lamp kunt u nu het beste waar gebruiken? Eigenlijk is het makkelijk: hanglampen hangen het liefst niet in de vrije ruimte. Een plekje boven de eettafel is de favoriete plek. Want wat is er mooier dan een imposante kroonluchter boven een royale eettafel? Bij hanglampen vinden we al lang niet meer de koperen kroonluchters met de rijen kristallen. De kroonluchter van tegenwoordig heeft de elegantie uit vroeger tijden behouden, maar is vertaald naar onze moderne smaak. Er is altijd wel een hanglamp die precies aan uw wensen voldoet, want er is keuze in overvloed. Zo loopt het design uiteen van strak tot zwierig, met grote of kleine kappen van mat metaal, helder glas of transparant organza. Als u erop let dat u een hanglamp koopt met een dimmer, heeft u dubbel zoveel plezier van uw aankoop.

Nadat u heeft bepaald waar uw directe licht vandaan moet komen, is het tijd om uw interieur van indirect licht te voorzien. Tafellampen, vloerlampen en leeslampen zijn hier uitermate geschikt voor. Uniek ontworpen vloerlampen hebben zelfs meerwaarde in uw inrichting. Kiest u namelijk voor een design vloerlamp, dan haalt u hiermee direct een blikvanger van hoog niveau in huis Er bestaan echter ook meer ingetogen vloerlampen, zoals de leeslamp naast de bank. Natuurlijk kan een leeslamp ook een bijzondere vormgeving hebben, maar toch draait het bij deze lamp vaak meer om de functionaliteit dan om het design. Ook bij vloerlampen geldt: koopt u er één met een dimmer, dan is de lamp veelzijdiger in gebruik.

Furnies.nl heeft voor u de meest bijzondere lampen geselecteerd. Of het nu gaat om een hanglamp voor in uw eetkamer of een vloerlamp naast uw bankstel, Furnies.nl heeft uw ideale lamp in huis.