Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Aria Design

(108) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Aria Design 

 

Aria design is een Italiaans meubelmerk wat al snel aan populariteit toeneemt in Nederland. Dit merk, wat exclusief beschikbaar is op de website Furnies.nl, brengt hiermee een prachtig aanbod naar de Nederlandse markt. Om u een idee te geven wat u kan verwachten van Aria design zal ik in deze tekst enkele delen van hun assortiment bespreken.

Aria design is gespecialiseerd in het maken van een breed aanbod aan verschillende soorten stoelen. Over het algemeen zijn het echte designerstoelen. Geen traditioneel uitziende ouderwetse stoelen, maar moderne designer looks. Vaak in heldere kleuren en strakke designs, vaak net wat gewaagder dan u geweend bent van andere merken in deze branche.

Het scala aan type stoelen welke Aria design bij Furnies aanbiedt is zeer uitgebreid. Van relatief eenvoudige keukenstoelen, tot comfortabele barstoelen, maar eveneens luxueuze fauteuils om heerlijk in te ontspannen na een harde dag werken.
Qua prijs is er voor ieder wat wils een model aanwezig. Wilt u een eenvoudige eetkamerstoel, dan kunt u bij Aria al terecht vanaf 49 euro. Maar wilt u de meest luxueuze fauteuil dan is dit ook mogelijk. Deze zijn er namelijk in de prijscategorie tot en met 1899 euro. Het mag hieruit blijken dat er in elke prijscategorie mogelijk prachtige stoelen aanwezig zijn in allerlei soorten, kleuren en formaten.

Hierna zal ik enkele modellen bespreken aan de hand van verschillende categorieën van stoelen. Het eerste type stoel is de armstoel. Een prachtig model hiervan is de armstoel brighter donkerbruin. Deze eikenhouten stoel is erg stevig en ziet er netjes uit. Deze stoel wordt geleverd in de kleur donkerbruin en kan al van u zijn voor 599 euro.

Aria heeft een uitgebreid aanbod aan barkrukken, bovendien in allerlei prijscategorieën. Onder de honderd euro heeft u al keus uit een ruim aanbod, maar voor de meer luxere barkrukken kunt u rustig kijken uit een assortiment oplopend tot ongeveer 800 euro. Een zeer mooi model van de barkrukken is de Staskon plus zwart. Deze zwarte designer barkruk straalt design en klasse uit, maar is niet zijn functionaliteit verloren. Deze barkruk ziet er zeer comfortabel uit en kan eenvoudig ronddraaien. Bovendien is deze barkruk netjes gestoffeerd wat een extra comfortabel gevoel geeft. De Staskon plus zwart kan al van u zijn voor 696 euro. 

Een volgende categorie zijn de bureaustoelen. Ook hier heeft Aria een prachtige variatie in. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Kupizo zwart. Deze zwarte bureaustoel van nylon straalt netheid en gezag uit. Het is een prachtige designer stoel die wederom niet zijn functionaliteit hierdoor verloren heeft. Naast netjes is deze bureaustoel ook zeer comfortabel.

Het laatste type stoel van Aria design is de fauteuil. Dit zijn de crème de la crème van de stoelen. De top hiervan is de fauteuil Disqupo, leverbaar in zwart of wit. In deze stijlvolle fauteuil kunt u heerlijk tot rust komen na een harde dag werken. 

Al deze prachtige modellen kunt u vinden op de website van Furnies.