Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Davidi Design

(59) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Davidi Design exclusieve meubels

Davidi design is een meubel- en lampenmerk dat onlosmakelijk van Furnies.nl is.  Davidi desgin is het huismerk van Furnies.nl en deze meubels en lampen staan voor kwaliteit, design en degelijkheid.


Stijlvolle meubels – Davidi Design


Davidi Design, exlusief verkrijgbaar bij Furnies.nl  biedt eettafels, stoelen, dressoirs en kasten. De eenduidige stijl maakt het mogelijk om deze eigentijds ontwerpen met elkaar te combineren. Het meubilair kenmerkt zich door de strakke vormen en kunnen hierdoor een rustgevende basis van uw inrichting vormen. Kleurgebruik richt zich voornamelijk op zwart en wit en een glanzende uitstraling die in nagenoeg iedere inrichting past. In combinatie met de uitgesproken lampen zorgt dit voor een prachtig en verrassend effect in uw woning. Wanneer u de artikelen bestelt op Furnies.nl dan kunt u er vanuit gaan dat de artikelen volledig gemonteerd worden afgeleverd, waardoor u hier verder geen omkijken meer naar heeft. Ontdek de vernieuwende wereld van deze Italiaanse ontwerper en geef uw woning een sfeervolle en eigentijdse metamorfose.


Exclusieve lampen – Davidi Design


Naast het meubel programma  biedt Furnies ook de lampen van Davidi Design aan en deze  sluiten naadloos aan op de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting. Vanwege de verscheidenheid aan modellen en uitvoering spreekt de collectie op Furnies.nl een groot publiek aan. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals metaal, glas, stof enzovoorts. Hiermee heeft elke lamp een uniek karakter. Daarnaast zijn er zowel tafellampen, kroonluchters, staande lampen en hanglampen verkrijgbaar. Hierdoor kan u zelf bepalen op welke plaats in uw interieur Davidi design voor net dat stukje extra sfeer en uitstraling kan zorgen. Vooral de details op de lampen en ingenieuze vormgeving zorgen ervoor dat de lamp als een sierstuk kan worden gezien. Hiermee wordt de tendens doorbroken waarbij functionaliteit decennialang centraal heeft gestaan.

Voor veel mensen is het een echte uitdaging om een sfeervolle inrichting in zijn of haar woning te creëren. Het aanbod van meubilair en accessoires is tegenwoordig zo veelzijdig dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Waar veel mensen niet aan denken is dat licht een belangrijke rol speelt bij het creëren van gezelligheid in een ruimte. Zeker wanneer buiten de zon weer snel ondergaat en de dagen korter en kouder worden kan een lamp bijdragen aan gezelligheid en warmte. Een lamp is daarmee een erg belangrijk attribuut, waar in de praktijk te weinig aandacht wordt besteed. Zo kunnen de lampen van Davidi Design in combinatie met het andere meubilair, die exclusief op Furnies.nl worden aangeboden, zorgen voor een verrassende aanvulling op uw interieur. Functionele pracht en praal - Davidi Design


Bekend zijn de standaardlampen die niet opvallen, maar wel voldoen aan hun functionele taak. Dit is vaak de reden geweest, waardoor mensen niet veel tijd inruimen voor de verlichting in hun woning. Lampen van Davidi Design proberen hier duidelijk mee te breken en dit doen ze met succes. Deze lampen staan bekend om hun eigentijds en zeer stijlvolle ontwerp in combinatie met prima functionele prestaties. De lampen zorgen daarmee voor een volledige stijlverandering in hun woonkamer. De lamp is in dit geval de blikvanger en het centrum van de inrichting. Een lamp van Davidi Design kan de gehele sfeer in de ruimte veranderen, vanwege de unieke en opvallende ontwerpen.