Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Ergonomica

(41) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Ergonomica bureaustoelen 

 

Als u aan het werk bent moet u eigenlijk niet merken dat u zit. Een bureaustoel moet u niet voelen. Dat zit zo: als u op een houten stoel gaat zitten ben u u bewust van uw houding, uw rug te recht, uw benen te krampachtig , telkens even verplaatsen, u kent het wel. Een fauteuil is beter maar daar kan u ook niet in werken. Oplossing: een bureaustoel van Ergonomica. De stoel is wel degelijk aanwezig maar bent u eenmaal aan de slag dan merkt u dat niet meer. Uren achter een computer zitten wordt lichamelijk ontspannend met zo'n bureaustoel van Ergonomica en draaien en verplaatsen een pretje. u wordt als het ware één met u stoel. Zodat u na een dag werken nog fit bent, in elk geval lichamelijk!

Bij Ergonomica hebt u al een goede, klassieke bureaustoel zonder armleuningen voor 149 euro. Als u echter uit bent op de ultieme, lederen, executive bureaustoel, dan bent u bij Ergonomica ook aan het goede adres. Tussen deze uitersten liggen alle modellen en uitvoeringen die u zich maar kunt wensen. Verschillende mechanismen om optimale ruggensteun en bewegingsvrijheid te geven zijn gecombineerd met materialen als gekleurde stoffen en chroom om u precies de juiste bureaustoel te bieden. Veel aandacht en precisie is besteed aan de vormgeving van de bureaustoel en. Behalve functioneel zijn deze stoelen dan ook een streling voor het oog. Uiteindelijk is het uw smaak die bepaalt welke u kiest.

En smaak bepaalt tenslotte uw hele inrichting. Een goede kantoorruimte is een plek waar orde en rust heersen maar moet wel persoonlijkheid uitstralen. Het is uw werkruimte waar u veel tijd doorbrengt en waar u over nagedacht hebt. Een strak dressoir tegen een wand kan gecombineerd worden met een design bureaustoel en, het effect is een rustgevende omgeving waar het prettig werken is. Kasten zijn essentieel maar mogen daarom nog wel mooi zijn. En dat zijn ze dan ook bij Furnies.nl. Stoelen voor klanten en gasten moeten uitnodigen om te gaan zitten. Alle meubels moeten een geheel vormen: uw eigen, grote of kleine, werkruimte waar u zich op uw gemak voelt en controle hebt. Gaat u gauw even naar onze mooie meubels kijken op Furnies.nl.