Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Jardin Blanc

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Jardin Blanc

Tegenwoordig hebben we drukke en haastige levens. We hebben een drukke baan, waarbij lange werkdagen meer regel dan uitzondering zijn. Daarnaast zit de sociale privé-agenda meestal al maanden van tevoren vol. In dit drukke leven is het des te belangrijker dat u genoeg tijd voor uzelf neemt in de eigen beschermde omgeving van uw huis. Dit is de uitgelezen plek om rustig een boek te lezen of met een goed glas wijn van de dag te bekomen. Inrichting van uw woonkamer dient hier wel op afgestemd te zijn en de landelijke meubels van Jardin Blanc stralen juist deze rust en genegenheid die hierbij gewenst zijn.

Stijlvol en sfeerverhogend
Jardin Blanc is exclusief verkrijgbaar op Furnies.nl en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle vormgeving. Op de markt van meubilair zijn fabrikanten momenteel bezig om producten met steeds modernere vormgeving op de markt te brengen. Hierbij wordt getracht aansluiting te vinden op trends in de markt en ook de jongere doelgroepen aan te spreken. Hierbij gaat echter een groot gedeelte van de sfeer verdwenen en door de strakke lijnen is het moeilijk om een huiselijk geheel te creëren. Jarding Blanc wijkt hier bewust vanaf en geeft uw de mogelijkheid tot landelijk wonen, ook al woont u midden in de stad. De landelijke meubels worden gekenmerkt door de witte of zachtbruine uitvoering die in elke huishouden een prachtige uitstraling heeft. De gedetailleerde afwerking straalt niets dan klasse uit en het is zichtbaar dat de meubels met zorg en liefde zijn vervaardigd.

Veelzijdigheid aan uitvoeringen
De landelijke meubels van Jardin Blanc zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om uw gehele interieur de sfeervolle, landelijke uitstraling te geven die u laat ontsnappen uit de vluchtige realiteit. Zo kan er gekozen worden voor een klassiek dressoir voor in uw woonkamer of slaapkamer, prachtige eettafels waar de hele familie omheen kan zitten of prachtige wand- en boekenkasten die naast de opbergfunctie ook een karakteristieke aanvulling zijn op uw inrichting. Ook zijn er tv-meubels, kapstokken, banken en fauteuils verkrijgbaar binnen deze lijn. Hierdoor geeft Jardin Blanc om uw woning om te toveren tot een plek die het toonbeeld van landelijk wonen is. Ervaar de rust en de stijlvolle effecten die een dergelijke inrichting in uw woonkamer creëren.

Exclusief op Furnies.nl
Een bezoek aan de website Furnies.nl tonen u het volledige en betoverende assortiment van Jardin Blanc. Deze meubelen worden exclusief aangeboden op deze website en Furnies.nl is dan ook de toegangspoort tot modern landelijk wonen. De scherpe prijzen in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit maken de producten zeer interessant in markt. De meubelen zijn gemaakt van massief mahoniehout en/of massief taekhout. Bestellen op Furnies.nl betekent daarnaast ook dat alle meubelen gratis en volledig gemonteerd bij u thuis worden afgeleverd. Volledige service en producten die uw woonkamer nooit meer hetzelfde zullen laten zijn. Wacht daarom niet langer en bekijk vrijblijvend het volledige assortiment van Jardin Blanc en vergaap uw aan deze prachtige, eigenzinnige en exclusieve meubelen.