Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Spinder Design

(64) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Spinder Design meubelen en woonaccessoires

Spinder Design is een vooraanstaand meubelmerk van Nederlandse bodem, dat online verkrijgbaar is via Furnies.nl, een erkende Spinder Design dealer. De ontwerpen hebben een moderne uitstraling en kenmerken zich door een strakke vormgeving. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en vervaardigd met materialen zoals: eiken, hout, RVS, metaal en nikkel. De meubelen en woonaccessoires van Spinder Design hebben daarnaast een stoer en tegelijkertijd speels karakter, waardoor de items een echte eyecatcher zijn in een interieur. Bent u opzoek naar een kapstok, eetkamertafel, salontafel, dressoir of tv-meubel in deze stijl? Dan kunt u op Furnies.nl inzicht krijgen in de Spinder Design collectie.

Kapstokken voor in de garderobe
Spinder Design heeft zowel staande, als hangende kapstokken in de collectie opgenomen. De staande kapstokken zijn uitgevoerd in metaal of roestvrij staal en verkrijgbaar met en zonder parapluhouder. Een zwarte kapstok met het signatuur van Hans Daalder, één van de ontwerpers voor Spinder Design, heeft een stoer karakter. Een zilveren RVS kapstok van zijn signatuur heeft meer een frisse en moderne uitstraling.

Unieke designs
De wandkapstokken van Spinder Design bestaan ook in verschillende uitvoeringen en unieke designs. Welke van deze kapstokken het beste bij uw interieur past, ligt aan de ruimte van uw garderobe en de toepassing van het product. Het voordeel van een roest vrij staal kapstok is, dat dit duurzame materiaal niet door natte jassen of paraplu’s kan worden aangetast. Een RVS kapstok wordt door Spinder Design vaak gecombineerd met een eiken of noten houten blad. Daarnaast kunt u kiezen tussen twee systemen om uw jas op te hangen. Ten eerste zijn er wandkapstokken met losse kledinghangers. Ten tweede zijn er kapstokken met designhaken. Bovendien beschikken de meeste ontwerpen over een handige hoedenplank.
Dressoirs
Beschikt u over een ruime garderobe, dan heeft de Spinder Design collectie naast staande en wandkapstokken ook dressoirs. Een dressoir van dit designmerk past in de stijl van de kapstokken en is vervaardigd met dezelfde soort materialen. Naast een RVS kapstok kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een massief eiken dressoir, die met roest vrij staal accenten is afgewerkt. Op deze manier creëert u één sfeer en veel opbergruimte in uw garderobe.

Tafels, kasten en tv-meubelen
Wilt u de stijl van uw garderobe doortrekken naar uw woon- en eetkamer, dan kunt u kiezen voor een salon- of eettafel van Spinder Design. Deze tafels hebben een robuuste en moderne uitstraling en zijn eveneens vervaardigd met dezelfde soort materialen. Heeft u meer kastruimte nodig? Dan kunt u kiezen tussen een kast met twee of vier deuren. De afmetingen van de kleine tweedeurs kast zijn: 80 cm (breedte) bij 54 cm (diepte) bij 154,5 cm (hoogte). De afmeting van de grote vierdeurs kast zijn: 120 cm (breedte) bij 54 cm (diepte) bij 155,5 cm (hoogte).
 
Tot slot heeft Splinder Design ook tv-meubelen in de collectie opgenomen. Deze tv-meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en indelingen. In totaal kunt u kiezen tussen drie verschillende opbergruimtes, namelijk: vier deurtjes, twee of drie kleppen of twee kleppen en een open vak.