Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Trendsiv

(79) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Teakhout meubels van Trendsiv

De meubelen in uw huis zijn erg belangrijk. U kunt een prachtig huis hebben, maar als de meubelen niet goed bij elkaar passen en op de juiste manier zijn opgesteld, lijkt uw huis ineens veel minder mooi. Furnies.nl beseft dat als geen ander en selecteert voor u daarom de beste meubelen van topmerken. Een van die merken is Trendsiv. Dit meubelmerk maakt hoogwaardige producten van teakhout. Of u nu op zoek bent naar eetkamerstoelen, een dressoir of kasten: Furnies.nl heeft een uitgebreide collectie met voor ieder wat wils.

Meubelen van teakhout
Zoals eerder gezegd worden de meubelen van het merk Trendsiv gemaakt van teakhout. Wist u dat dit hout wordt gebruikt in de scheepsbouw en dat deze houtsoort zelfs is gebruikt bij het bouwen van de Gouden koets die de koninklijke familie altijd gebruikt? Ook voor buitenmeubelen wordt deze houtsoort vaak gebruikt, vooral omdat het goed bestand is tegen weer en wind. Over de kwaliteit hoeft u zich dus alvast geen zorgen meer te maken! Teakhout vindt zijn oorpsrong in Zuidoost-Azië waar de boom in de natuur groeit. Inmiddels wordt de Teakboom, die als Latijnse naam Textona grandis draagt, ook veel geplant in de tropen. Hierdoor is er nog meer teakhout beschikbaar en ontstaat er meer divsersiteit in kleur en gewicht. Er zijn bovendien maar weinig houtsoorten die zo duurzaam zijn als teakhout. Of u nu een tafel of een stoel heeft van teakhout, u kunt ervan verzekerd zijn dat deze vele jaren mee zal gaan. Meer dan genoeg reden dus om te kiezen voor meubelen van Trendsiv. Furnies.nl beschikt over een ruime collectie meubelen van dit merk en er zal zeker wat voor u bij zitten.

Duurzame meubelen
Wanneer u dus op zoekt ben naar duurzame meubelen, zijn meubelen van Trendsiv een goede optie. Teakhout is van zo'n goede kwaliteit dat u de meubelen zelfs buiten kunt zetten. Ook wind en regen kan deze meubelen namelijk niet klein krijgen. Gelukkig is er ook enorme diversiteit aan meubelen van Trendsiv. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige salontafel die gemaakt is van dit stevige hout? Of bent u op zoek naar een bureautafel of een tv-meubel? Het is allemaal beschikbaar in het ruime assortiment van Furnies.nl. Ook verschillende soorten kasten, stoelen en dressoirs zijn beschikbaar in het ruime aanbod. Toe aan nieuwe meubelen en op zoek naar materialen die lang meegaan en er ook nog eens prachtig uitzien? Dan zijn meubelen van Teakhout bij uitstek voor u geschikt. Deze meubelen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en verkrijgbaar op Furnies.nl

Trendsiv meubelen
Trendsiv meubelen staan bekend om de goede kwaliteit van het hout en om de eerder genoemde duurzaamheid. Dat is ook de reden dat deze meubelen steeds meer aan populairiteit winnen. Bovendien zien de kasten, tafels, stoelen en andere meubelen er ook nog eens trendy en modern uit. Twijfelt u nog? Neem dan gerust eens een kijkje op Furnies.nl en laat u overtuigen door het grote aanbod aan goede, duurzame en mooie meubelen!