kare-design-furnies.nl

Men gaat er bij Kare Design vanuit dat je graag je hele interieur op elkaar wilt afstemmen en daarom voeren ze het complete pakket voor je interieur. Van meubels, woonaccessoires tot aan lampen. Ongeacht wat je smaak is en wat je verwacht van je nieuwe meubels, zullen de meubels van Kare Design je niet teleurstellen temeer door een breed scala van verschillende materialen en ontwerpen die niets te wensen overlaten. Kare Design heeft meubels voor elke ruimte in je woning.

 

Genieten en relaxen in de woonkamer met Kare Design.

In een bank van Kare Design is het 's avonds genieten voor de TV, die op een op een prachtige Tv meubel van Kare Design staat. Of zit je liever in een fauteuil te relaxen. Bekijk de aparte fauteuils van Kare Design. Stuk voor stuk fauteuils van hoge kwaliteit waar je uitgerust uitkomt. Vind je een salontafel prettig in je woonkamer? Hierin heeft dit merk ook een ruime keuze. Maar ook handig is een bijzettafel, bijvoorbeeld de Authentico Z, om je hapje of drankje op te zetten naast de bank of fauteuil. Met

verlichting in je woonkamer creëer je de juiste sfeer. Probeer eens een mooie vloerlamp en of een tafellamp van Kare Design. En tot slot leg een karpet neer in je woonkamer en je kamer is helemaal af. Al met al maak je met Kare Design van je woonkamer een ware droomkamer.

 

kare-design-bijzettafelclear-club-kare-furniesgrande-tafel-kare-design-furniesrelax-fauteuil-snakesalonkist-kare-design

Het Dineren wordt nog aangenamer tussen meubels en lampen van Kare Design.

Ook met de meubels voor in de keuken van Kare Design creëer je een sfeer of je je waant in weelde. Prachtige eetkamerstoelen gemaakt van diverse materialen in felle kleuren in combinatie met een Kare Design eettafel, bijvoorbeeld van glas de Grande Eettafel of zoek je meer iets landelijks bijvoorbeeld de Cottage Eettafel. Maar ook een combinatie van meer ingetogen kleuren bijvoorbeeld zwart of wit vind je voor de keuken meubels van Kare Design. Neem ook eens een kijkje tussen de keukenkasten van Kare Design en zie jij je servies en kristallen glazen al glinsteren in bijvoorbeeld de Vitrinekast Latino? Ook voor in de keuken geldt maak je keuken af met woonaccessoires van Kare Design met bijvoorbeeld een wandklok of een roomdivider gecombineerd met een aparte hanglamp en is het geen verschil meer of je in je eentje luncht of met

vrienden dineert, met Kare Design blijft je keuken een sprookje om in te vertoeven.


Beter slapen en opgeruimd staat netjes met Kare Design.

Ook voor de slaapkamer lig je op rozen bij kare Design. Met het Moulin Rouge bed van Kare Design is het alsof je je waant in een prinsessenkamer. Met Kare Design in je slaapkamer maak je je slaapkamer uniek. De aparte kledingkasten als bijvoorbeeld de Authentico Kledingkast  hang je je outfit prima in op en aangevuld met een bijzondere spiegel en een aparte lamp van Kare Design wordt het ineens jouw slaapkamer. Het maakt dus niet uit of het overdag, avond of nacht is. Met Kare Design creëer je een harmonieus interieuer op basis van je eigen wensen.

 

Kare Design eenvoudig bestellen op Furnies.nl

De meubels, lampen, karpetten en woonaccessoires van Kare Design zijn goed geprijsd en hier staat een geweldig design en stijl tegenover. Bestel op een eenvoudige manier, doormiddel van een paar muisklikken, jouw favoriete Kare Design producten. Laat het product bezorgen en wanneer je niet tevreden bent, heb je altijd 30 dagen retourrecht en ontvang je netjes je geld terug. Koop nu online een van die geweldige elegante meubelstukken, gave lampen of unieke woonaccessoires uit de Kare Design collectie.