Koper is dé woontrend van dit moment.

Waarom is koper zo populair?
Het antwoord is simpel. De donkerbruine kleur is in vrijwel ieder interieur te combineren.
Koper brengt niet alleen warmte aan je interieur, het geeft ook een chique uitstraling.

 

Koperen Woonaccessoires

Wanneer de dagen Koper-furnies.nlkorter worden, het guur en koud wordt en wij de zon nog nauwelijks te zien krijgen kunnen de warme koper tinten in je interieur het extra gezellig maken in je huis. Zowel in een landelijk als in een modern interieur kunnen koperen woonaccessoires het wonen aangenaam maken. Koper ziet er elegant, rijkelijk en warm uit.


Koperen woonaccessoires kenmerken zich door de roodbruine kleur en het glanzende uiterlijk. Doordat koper zo gemakkelijk te verwerken is, kan men van koper iedere gewenste vorm maken. Dat men op dit moment even wennen moet aan koperen woonaccessoires komt mede door het feit dat het doet denken aan koper uit de jaren 70 met herkenbare vormen zoals koperen vazen, kandelaars en bekers in klassieke modellen.


De koperen vazen, kandelaars en lampen van nu hebben een totaal andere kleurstelling. Van felroze kleuren tot warme bruine tinten schitteren de huidige koperen woonaccessoires in het interieur waarin deze koperen kleuren echt een eyecatcher zijn. De koperen accessoires van nu passen uitstekend tussen uw grijze, zwarte of pasteltinten, maar let wel op dat u dit met mate toevoegt want in de meeste gevallen is minder meer.

Koper is ook heel goed te combineren met glas. Door een enkele koperen accessoires zo toe te passen in uw interieur staat het vaak koel en futuristisch maar straalt koper ook warmte en rust uit.