Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Samenwerken?

Samen groeien, dat is het idee.
Zwakke economische omstandigheden met een stilstaande woningmarkt, leiden ertoe dat consumenten structureel minder uitgeven aan woninginrichting. Er komt steeds meer leegstand op de woningboulevards en in 2015 zullen er nog minder meubelaanbieders zijn. Er is aandacht nodig voor innovatie en gemak om de verkopen weer positief te beïnvloeden. Furnies B.V. kan u hierbij helpen. Wij werken intensief samen met onze leveranciers en met succes. Elke maand groeit Furnies B.V. in omzet.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ben u een producent, groothandel of een retail keten en bent u op zoek naar nieuwe manieren om meer omzet te genereren? Dan bent u bij Furnies B.V. aan het juiste adres. Wij hebben alle nodige expertise in huis om uw producten succesvol te verkopen via het internet. Joint ventures, shop in shop en webshop exploitatie behoren tot de mogelijkheden.


Waarom Furnies B.V.
Furnies B.V. is een bedrijf met een missie en een visie. Wij denken altijd aan de lange termijn relatie met onze leveranciers en klanten. Daarom focussen wij ons op service en gemak en niet op stunten met prijzen.


Neem vandaag nog contact op met ons.
Telefoon: 0591 561 908
E-mail: info(at)furnies.nl