Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Slaapkamer

(71) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Slaapkamer meubels 

 
Bij de inrichting van een complete slaapkamer komt er heel wat bij kijken. Er moet niet alleen een comfortabel bed worden gekocht, maar ook een kledingkast. Op het gebied van bedden is een boxspring ideaal en met betrekking tot het opbergen van kleding kan een zweefdeurkast uitkomst bieden. Een slaapkamerkast maakt het geheel bijna compleet, maar accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken. De inrichting van een slaapkamer en de voorkeur voor een boxspring, slaapkamerkast en zweefdeurkast is uiteraard heel persoonlijk. Er zijn dan ook meerdere stijlen beschikbaar van dergelijke meubels om de slaapkamer geheel naar persoonlijke voorkeur in te richten.

Een zweefdeurkast kan net als andere slaapkamerkasten in allerlei modellen worden geleverd. Er zijn bijvoorbeeld modellen in een compleet witte kleur, maar andere kleuren, zoals rood en zelfs paars behoren eveneens tot de mogelijkheden. Naast dat een zweefdeurkast bijzonder praktisch is in elke slaapkamer, kan er behoefte zijn aan meer bergruimte. In dat geval kan een ladenkast of een bergkast uitkomst bieden. Dat zorgt voor nog meer opbergruimte terwijl de slaapkamerkast zelf weinig ruimte in beslag neemt.

Indien de voorkeur niet wordt gegeven aan een boxspring om van een comfortabele nachtrust te genieten, zijn er ook andere opties mogelijk. In ons assortiment van slaapkamermeubilair vindt u namelijk ook ledikanten en hemelbedden in verschillende stijlen, kleuren en vormen. U kunt uitgaan van uw eigen budget, want de slaapkamer meubels zijn in diverse prijsklassen beschikbaar. Bent u bezig met de complete inrichting of herinrichting van uw woning, dan kunt u ook het overige aanbod bekijken, zoals dressoirs, wandmeubels en zitmeubels voor de woonkamer.