Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Makeup tafels

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Makeup tafels

 

Meubels maken uw huis. Het design, de kleuren, het materiaal. Juist het meubilair waar u uw kamers mee inricht geven persoonlijkheid aan uw woning. Daarmee geeft u uw geheel eigen smaak weer. Ze geven prijs wie u bent, ze zeggen iets over uw karakter.

Dat geldt natuurlijk ook voor uw slaapkamer. En wat is uw slaapkamer zonder een makeup tafel. Veel kleine meisjes dromen vaak al van de prachtigste makeup tafels en nu u dan helemaal zelf de vrije hand heeft bij het meubileren van uw slaapkamer, komt natuurlijk de makeup tafel als eerste. Desnoods past u de rest van de inrichting hieraan aan. Heerlijk op zondagochtend op de fauteuil met al uw maskertjes, scrubs, crèmes, gels, foundations en verdere makeup spulletjes bij de hand. Heerlijk uw gezicht verwennen en er echt de tijd voor nemen. En het natuurlijk perfecte eindresultaat bewonderen in de spiegel. En meteen de passende sieraden erbij zoeken, want ook voor alle sieraden en accesoires is ruimte genoeg. Dit is een van de beste manieren om u een echte diva te voelen.

De modellen van Furnies.nl zijn mooi, exclusief en tegelijkertijd praktisch. De comfortabel zittende, bijpassende stoel is geheel onder de makeup tafel te schuiven. De spiegel is ook volledig inklapbaar en de opbergruimtes zijn heel netjes en handig af te sluiten. Als de gehele tafel is ingeklapt en ingeschoven is dit meubel een mooie strakke eyecatcher. In een paar simpele handelingen is de tafel helemaal functioneel en kunt u al uw makeup en verzorgingsproducten in een oogopslag zien en gebruiken, terwijl u er intussen ontspannen bij zit. Enerzijds dus superpraktisch, anderzijds een lust voor het oog! Er is een compact model verkrijgbaar voor als u wat minder ruimte hebt. Is uw slaapkamer riant, kies dan voor het grotere model. 

Furnies.nl helpt u trouwens ook graag met de verdere inrichting van de slaapkamer. Allerlei opbergmeubelen en hangkasten zijn verkrijgbaar, maar ook de mooiste bedden. Ook hier weer de prachtigste designs en exclusieve modellen. Maar het houdt niet op bij de slaapkamer. U vindt hier ook eetkamertafels en eetkamermeubilair, tv-kasten, dressoirs, salontafels en kapstokken. Iedere ruimte is in te richten met aparte en smaakvol vormgegeven meubels. Echt voor iedere smaak is een model beschikbaar.