Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Zweefdeurkasten

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Zweefdeurkasten 

 

Bij de inrichting van een slaapkamer is het natuurlijk belangrijk om ook te denken aan een opbergruimte voor de kleding. Met betrekking tot de keuze voor een slaapkamerkast zijn er vele mogelijkheden beschikbaar, zoals op het gebied van zweefdeurkasten. De keuze voor een zweefdeurkast kan gemaakt worden als de ruimte in uw slaapkamer beperkt is. Een kledingkast met openslaande deuren neemt nogal veel ruimte in beslag en dat is bij zweefdeurkasten uiteraard niet het geval. Een zweefdeurkast heeft namelijk het voordeel, dat de deuren zweven en er geen sprake is van deuren, die naar buiten draaien. De deuren zweven soepel opzij en u hebt alle ruimte om bij de kleding in de slaapkamerkast te komen. 

Een kast met zweefdeuren is niet alleen praktisch in een niet al te ruime slaapkamer, maar kan elke slaapkamer sieren. De kast kan een echte aanwinst zijn en de slaapkamer net even meer cachet geven. Zweefdeurkasten zijn namelijk altijd stijlvol en dat komt natuurlijk weer door de strakke vormgeving. Grote handgrepen of deurknoppen aan de buitenzijde ontbreken bij dergelijke kasten met zweefdeuren. De stijl verschilt overigens wel in andere opzichten per zweefdeurkast. Het is namelijk zo dat de kleur en het materiaal waarvan de kast gemaakt is eveneens een grote invloed heeft op de stijl en uitstraling. Een kledingkast van het model met zweefdeuren, dat in een rood glanzende kleur is uitgevoerd, is natuurlijk niet te vergelijken met een kast, die in walnotenhout is uitgevoerd. Doordat er wel verschillende stijlen te onderscheiden zijn, is het mogelijk om met de aanschaf rekening te houden met de gewenste uitstraling van de slaapkamer. Dat zou u waarschijnlijk ook doen bij het kopen van een dressoir, zitmeubel en eetkamertafel.

Het aanbod van zweefdeurkasten is bij ons zeer divers en uitgebreid. Dat stelt u in de gelegenheid om op uw gemak online te winkelen en het assortiment van slaapkamermeubels met elkaar te vergelijken. Een slaapkamerkast is bijvoorbeeld ook nog in hele andere vormen beschikbaar. Verder is het belangrijk om bij de aanschaf van een zweefdeurkast te letten op de beschikbare opbergruimte in de kast. Hebt u bijvoorbeeld veel legruimte nodig of wilt u ook ruimte hebben om kleding hangend in de kast op te bergen. Dat zijn punten, die ook belangrijk zijn om bij de aanschaf op te letten. Uiteraard hebben wij voor elk budget een schikte oplossing voor de slaapkamer. Zo kunt u eenvoudig rekening houden met de prijs en zelfs bij het vergelijken van de kasten voor de slaapkamer de prijs instellen. U kunt de prijs instellen met een overzicht van laag naar hoog of van hoog naar laag. Als u wilt weten welke slaapkamerkasten het meest populair zijn, dan stelt u de wijze van sorteren daarop in. 

Op het moment dat u een keuze voor een slaapkamerkast heeft gemaakt, dan is het heel eenvoudig om de gewenste kast online te bestellen. De gemiddelde levertijd van meubilair bedraagt slechts vijf tot vijftien werkdagen. U kunt zelfs de verzonden bestelling via een trackingnummer online volgen. Bij vragen kan er altijd contact opgenomen worden met de klantenservice.