Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Bedden

(38) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Trendy en modieuze bedden zijn verrassend betaalbaar!

 

Welkom bij Furnies.nl. Dé website waar u de mooiste trendy bedden bewondert en bestelt. Bovendien betaalt u nooit te veel en hebben wij voor ieders portemonnee een ruime keuze. We zetten even de voordelen van Furnies.nl op een rij:

• Keuze uit tientallen bedden in alle prijsklassen;
• Elk bed is stijlvol, modieus en modern;
• Gratis bezorging van alle bedden;
• Wij bieden 30 dagen retourrecht;
• Een eenvoudige online tool om snel uw keuze te selecteren uit o.a. kleuren en prijsklassen.

Heeft u nog een vraag over onze service, ons bestelproces of een van onze producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Tel: 0591 - 561908
E-mail: klantenservice@furnies.nl

Maak kennis met Furnies.nl

Uw huis is een plek waar het gezellig moet zijn. Bovendien reflecteert uw huis uw persoonlijkheid. Het is de plek die u helemaal inricht naar uw wensen. De inrichting van uw huis moet dus ook uw smaak en persoonlijkheid reflecteren. Een bed van Furnies.nl helpt u daarbij. Bovendien houdt u nog geld over voor de verdere inrichting van uw huis of slaapkamer. Ook dat is wel zo prettig. 

Welke ruimte u ook wilt verbouwen of herinrichten, of misschien wilt u uw hele huis onder handen nemen. Dankzij het eenvoudige bestellen en de lage prijzen van Furnies.nl kunt u direct aan de slag. Wij helpen u ook graag met concrete inspiratie voor elke ruimte. Laat uw verbeelding spreken en creëer met de producten van Furnies.nl een thuis waar het eindeloos genieten is.

Uw eigen huis vraagt om mooie, exclusieve meubels. Op Furnies.nl vindt u alles wat u daarbij nodig heeft. Niet alleen bedden maar ook andere meubels, verlichting en woonaccessoires waarmee u elke ruimte de sfeer kunt geven die u het liefste heeft. Bovendien zijn op al onze producten de aantrekkelijke voordelen van toepassing die hierboven vermeld staan. 

Wij bieden een uitlopend assortiment

Zoals u heeft kunnen lezen kunt u bij Furnies.nl kiezen uit tientallen bedden in diverse categorieën. Wij vinden het belangrijk dat we altijd over dat bed beschikken dat helemaal bij u past. Want u bent uniek en heeft uw geheel eigen smaak. Maar uw slaapkamer houdt natuurlijk niet op bij uw bed. Daarom bieden wij behalve de al hierboven genoemde accessoires ook diverse bijpassende nachtkastjes, stijlvolle zweefdeurkasten en stoere kledingkasten. Wij stellen u bovendien een aantrekkelijke korting in het vooruitzicht als u meerdere bijpassende producten bestelt. 

Informeert u gerust bij onze klantenservice naar de mogelijkheden. Maar zeg nou zelf, waarom zou u het nog laten?