Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Woonkamer topproducten

Woonkamer

(710) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Woonkamer meubels 

 

Furnies.nl biedt een divers assortiment voor het inrichten van uw woonkamer. Om uw woonkamer in te richten, maakt u gebruik van verschillende meubels. Deze meubels kunt u vinden op onze website. Mensen kiezen vaak voor woonkamer meubels in dezelfde kleur of dezelfde soort hout om te zorgen voor een samenhangende uitstraling. 

Woonkamer kasten en dressoirs
Kasten in uw woonkamer kunnen verschillende functies hebben. Zo kunt u ze inrichten met uw serviesgoed en door gebruik te maken van een vitrinekast is uw servies daardoor goed zichtbaar. Woonkamer kasten kunt u vinden met open lades, met deuren of met lades. Kastruimte kan ook gecombineerd worden met een andere functie, zoals een tv meubel. De televisie kan op een tv-meubel gezet worden met daaronder ruimte voor uw films en series. 
Waar kasten de hoogte van uw kamer verzorgen, is een dressoir bedoeld voor opbergruimte en de mogelijkheid om er nog iets boven te hangen of er op te zetten. 

Woonkamer stoelen, banken en tafels
Een woonkamer is bedoeld om comfortabel te zitten en te kunnen genieten van de televisie, radio of puur een rustig moment. Om dit voor elkaar te krijgen, kunt u uw meubels uitkiezen op deze kwaliteiten. Een comfortabele bank, een stijlvolle fauteuil en een fraaie salontafel bieden uw woonkamer alle gemakken die u maar wilt. 
Zoals u bij uw stoelen kunt kiezen uit verschillende stoffen, kunt u voor uw tafels kiezen voor een glazen tafel. Een design salontafel, bijzettafels en zelf televisie tafels kunt u in glazen uitvoering kopen. Een glazen tafel heeft een mooie uitstraling, maar vereist wel een grondiger onderhoud dan houten tafels.

Verlichting in allerlei soorten en maten
Om ook in het donker te kunnen genieten van uw woonkamer, is het belangrijk om te zorgen voor verlichting. Lampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van staande lampen tot kleine muurlampjes. Misschien wilt u graag een mooie kroonluchter in uw kamer hangen, of het juist houden op een set met kleinere lampen in verschillende uitvoeringen. Verlichting in uw woonkamer komt vaak niet op een vaste plaats, maar op verschillende plekjes in de kamer. Zo kunt u zelf beslissen hoeveel licht en welke lampen u wilt benutten. 

Woonkamer accessoires
Om uw woonkamer aan te kleden, kunt u kiezen voor het gebruik van accessoires zoals spiegels en bloemenzuilen. Ook kapstokken kunt u gebruiken in uw woonkamer om jassen op te hangen. Kapstokken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen, zoals houten kleine modellen en metalen grote modellen.

Met Furnies.nl richt u uw woonkamer geheel in naar uw eigen smaak en stijl.