Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Buffetkasten

(15) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Buffetkasten webshop

 

Buffetkasten zijn net als andere kasten een meubel om uw spullen in te kunnen bewaren of in te kunnen vertonen. Het voordeel van de buffetkast, is dat deze soort kasten zich uitstekend leent om decoraties in te gebruiken. Zo heeft u opbergruimte, maar ook een sfeervolle aankleding van uw kamer.

De kenmerken van buffetkasten
Een buffetkast kenmerkt zich door het gebruik van zowel dichte als open deurtjes en een aantal lades. Achter de dichte deurtjes kunnen allerlei spullen worden opgeborgen zonder dat iedereen ze zomaar kan zien. Zo ziet uw kamer er netjes opgeruimd uit en dat is wat u graag wilt wanneer er bijvoorbeeld visite bij u in huis komt. Het bovenste gedeelte van de buffetkast heeft glazen deurtjes met planken daarachter, waar u een vitrine van kun maken. Tussen de deurtjes bovenin en onderin zijn lades verwerkt. 

Inrichting van de buffetkast
Buffetkasten worden vaak gebruikt als een vitrinekast voor bijvoorbeeld serviesgoed. Als u een mooi servies heeft en dat graag zelf kunt zien, is het ideaal om uw servies bovenin een buffetkast te plaatsen. Zeker als u chique serviesgoed heeft wat u alleen gebruikt voor feestdagen en speciale gelegenheden, kunt u toch altijd van uw servies genieten dankzij de buffetkast. In het middelste gedeelte van een buffetkast zijn vaak een paar laatjes verwerkt, om kleinere spullen in te kunnen bewaren die u vaak nodig heeft. Het bovenste gedeelte van een buffetkast kan echter ook gebruikt worden om leuke kleine spulletjes in te zetten ter decoratie. Voorbeelden hiervan zijn foto's, beelden, kaarsen en kleine kunststukjes. Wanneer u zelf een bepaalde hobby uitoefent, zoals het werken met kralen of het maken van kaarten, kunt u uw nieuwe project in de buffetkast kwijt. Andere voorbeelden van spullen die in de buffetkast gezet kunnen worden zijn glazen flessen (zowel lege als volle flessen), nagemaakte stenen cupcakes met bijvoorbeeld geurende kruiden, waxinelichtjes en houders, boeken, fotolijstjes met foto's erin en allerlei soorten planten of bloemen.

Het aanschaffen van een buffetkast
Buffetkasten hebben van zichzelf een mooie en elegante uitstraling en zorgen ervoor dat deze uitstraling ook in uw kamer terugkomt. Zeker wanneer u de buffetkast combineert met meubels uit dezelfde kleur en stijl, krijgt u een mooie combinatie van elegante meubels. Ook de kleur is van belang bij de uitstraling van uw kamer. 
Om een mooie buffetkast uit te kunnen zoeken, kunt u terecht bij Furnies. U vindt een breed aanbod buffetkasten, maar ook meubels die mooi bij deze kast te combineren zijn. Door een buffetkast uit te kiezen, ziet u producten die andere klanten gekocht hebben. Ook kunt u beoordelingen lezen van klanten die u zijn voorgegaan en graag willen aangeven in welke mate ze tevreden zijn met hun aankoop. Per product vindt u een gedetailleerde omschrijving, de levertijd, het merk, de afmetingen, de kleur en het materiaal waarvan de kast is gemaakt. Door op de website te zoeken op een bepaald merk kunt u een mooie combinatie samenstellen om gelijk uw hele kamer in te kunnen richten.