Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Ladenkasten topproducten

Ladenkasten

(6) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Ladenkasten online bij Furnies.nl

 

Ladenkasten zijn eigenlijk onontbeerlijk in ieder huishouden. Het hoge praktisch nut van kasten met laden maakt dat het gewilde en bruikbare meubelstukken zijn in de inrichting van diverse kamers in een woning of in kantoor- of bedrijfsruimten. Een ladenkast kan in een woonkamer handig zijn om zaken in op te bergen die niet ieder moment nodig zijn maar die u wel graag bij de hand hebt. Natuurlijk is het van belang dat ladenkasten goed passen bij uw persoonlijke smaak en stijl ten aanzien van de rest va uw woonkamer. Een praktische ladenkast kan even goed een verrijking voor uw inrichting zijn. Dergelijke kasten zijn te verkrijgen in zeer veel verschillende soorten en maten, en passend voor klassieke en moderne inrichtingen. Kasten met laden zijn er in uiteenlopende materiaalsoorten als hout, metaal en kunststof, zodat er altijd wel een ladenkast te vinden is die prima aansluit bij uw wensen ten aanzien van de totale inrichting van uw woonkamer. Handzame kasten met laden zijn meestal verkrijgbaar in dezelfde soorten materiaal als uw dressoir, bankstel, boekenkast en eetkamertafel. Wanneer u hierin een goede keuze maakt, zorgt u voor eenheid en rust in uw inrichting.

Ook voor andere ruimtes in uw woning zijn er speciale ladenkasten verkrijgbaar. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een handige kast met meerdere laden voor in uw badkamer. Hiervoor zijn kasten verkrijgbaar die, net als uw overig badkamermeubilair, goed bestand zijn tegen vocht en daarbij een handige opbergruimte bieden voor onder meer handdoeken, washandjes en andere badkamerbenodigdheden.
Ook voor slaapkamers zijn er diverse praktische ladenkasten te verkrijgen met een uitstraling die past bij de inrichting van de slaapkamer. Er zijn kasten met grote en kleine laden voor kleding, en verschillende handige nachtkastjes met laadjes en een fraai bovenblad waar u bijvoorbeeld een leuke lamp op kunt plaatsen om lekker te kunnen lezen in uw bijpassende bed.
Een ladenkast kan ook uit losse elementen bestaan die eenvoudig stapelbaar zijn zodat u naar keuze de kast kunt uitbreiden met één of meerdere laden.

Voor kinderkamers is er een ruime keuze uit vrolijk gekleurde kasten met laden voor wisselende doeleinden. Speelgoed kan handig opgeruimd en bewaard worden in een ladenkast maar ook voor kleding is een ladenkast in een kinderkamer een praktische oplossing. Verder zijn er voor kinderen handige ladenblokken voor onder een bureau en zelfs speciale laden voor onder een bed, sieren menig kinderkamer.


Voor studeerkamers en bedrijfsruimten, zijn er speciale ladenkasten te koop die in eerste instantie gericht zijn op efficiëntie en duurzaamheid. Tegenwoordig zijn dergelijke zakelijke kasten gelukkig ook verkrijgbaar in fraaie modellen en aansprekende kleuren en gemaakt van allerlei sterke moderne materialen zodat er naast het praktisch nut van dergelijke kasten, ook in een hoge mate sfeer gecreëerd kan worden.
Voor studeerkamers en representatieve bedrijfsruimten zijn er handige archiefkasten met laden en speciale verrijdbare ladenblokken in diverse hoogtes voor onder en naast een bureau. Veel archiefkasten kennen ook een ladensysteem met opbergmogelijkheden voor kantoorartikelen en dergelijke. 
Handige ladenkasten zijn een aanrader als praktisch meubelstuk in uw huis of bedrijf.