Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Roomdividers topproducten

Roomdividers

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Roomdividers 

 

Bent u op zoek naar een manier om uw kamer op een stijlvolle en praktische manier te splitsen? Heeft u veel kleine spulletjes die u ergens in uw kamer wilt neerzetten maar u weet niet waar? Of bent u op zoek naar een speels element in uw interieur? In al deze gevallen is een roomdivider precies wat u zoekt. Met het menu aan de linkerkant van de website kunt u het aanbod eenvoudig filteren naar uw smaak en selecteren op prijs, merk, kleur, materiaal en afmetingen. Zo vindt u de kasten die bij u passen!

De roomdivers die Furnies voor u heeft geselecteerd, zijn zowel functioneel als stijlvol. Wat betreft de materialen kunt u kiezen voor verschillende soorten hout, zoals teakhout en sheesham hout. Ook zijn er roomdivers gemaakt van MDF en met een hoogglans coating. De kleurstelling van de kasten is houtkleurig, zwart of wit. Zo leidt de kast niet af van de decoraties en spullen die erin staan, want dat is waar het om draait. 

Met een roomdivider verdeelt u een grote ruimte gemakkelijk in twee delen. U kunt het zien als een semi-transparante muur waarin u ook nog opbergruimte heeft. De ruimte van de kamer wordt dus optimaal benut. Het verdelen van een ruimte kan handig zijn als er meerdere functies in één ruimte zijn, zoals een slaapgedeelte en een woongedeelte. Uw bed zet u dan achter de roomdivider. Ook kunt u de kast gebruiken om een speelgedeelte af te scheiden van de rest van de kamer. Het speelgoed kan dan worden opgeborgen in de kast. De roomdivider hoeven niet hoog te zijn om het effect van een splitsing in de ruimte te verkrijgen. Ook met een lage kast kan dit effect worden bereikt.

Helemaal van nu zijn de kasten met veel vakken. Het leuke is dat deze vakken best verschillend van grootte mogen zijn. Hierdoor kunt u zowel grote als kleine spullen in de kast opbergen. Daarnaast geven de verschillende vakjes een speels effect aan uw interieur. Wilt u geen vakjes of opbergruimte maar een echte scheidingswand? Ook deze roomdivers vindt u in onze online shop.

Heeft u een keuze gemaakt uit deze mooie kasten, dan kunt u deze online bestellen. De verzending is gratis en wordt binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Wanneer u vragen heeft, staat onze klantenservice voor u klaar. Onze medewerkers kunnen u voorzien van meer informatie en advies om u te helpen bij uw keuze.