Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Schoenenkasten

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Schoenenkasten online kopen

Schoenenkasten zijn een praktische en stijlvolle oplossing om uw schoenen in op te bergen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en merken. Daarbij zijn de kasten stijlvol en dus zeker geen doorn in het oog. U kunt ze dus gerust in de woonkamer of slaapkamer plaatsen in tegenstelling tot een open schoenenrek dat algauw een onrustig beeld geeft. 

Voordelen schoenenkasten
Het heeft verschillende voordelen voor u om een schoenenkast aan te schaffen. Bijvoorbeeld als u het zat bent dat u telkens over de rondslingerende schoenen van uw familieleden struikelt. Schoenenkasten bergen al uw schoenen op zodat u er geen last meer van heeft. 
Ook als u van orde houdt en uw schoenen mooi geordend wilt opbergen, is de schoenenkast een uitkomst. Het is de perfecte opbergplaats voor al uw schoenen, pumps, laarzen of ander schoeisel. Van binnen overzichtelijk en praktisch, voor de buitenwereld afgesloten zodat u er niet tegen aan hoeft te kijken. Dit is een mooie vervanging voor de open schoenenrekken waarbij u altijd tegen uw schoenen aan kijkt. 
Daarbij heb je bij het openen van de kast aan één blik genoeg om het benodigde paar schoenen te vinden. Geen gegraai meer in kasten of lades die u als stortplaats voor uw schoenen gebruikte. Ook een voordeel is dat u nooit meer het hele huis af hoeft te zoeken omdat u uw schoenen weer eens niet kunt vinden. Dankzij de schoenenkast is er één centraal punt voor al uw schoeisel. 

Kare Design schoenenkasten
In de webshop van Furnies.nl heeft u keuze uit zes verschillende schoenenkasten in drie verschillende kleuren, namelijk rood, wit en zwart. U kunt bijvoorbeeld voor een witte Caruso schoenenkast kiezen van het merk Kare Design. Deze kast heeft twee versies. De eerste is ongeveer een meter hoog en bestaat uit drie opbergvakken van 50 cm breed. Deze schoenenkast heeft plaats voor ongeveer zes paar schoenen, als het om kinderschoenen gaat dan kunt u er gerust meer kwijt. De tweede versie is wat hoger en bestaat dan ook uit vijf opbergvakken die plaats bieden aan ongeveer tien paar schoenen. Het zijn mooie, afgesloten kasten die stijlvol deel uit kunnen maken van de ruimte waarin u ze plaatst. U kijkt niet tegen de schoenen aan, maar tegen een mooie witte metalen kast.