Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Vitrinekasten topproducten

Vitrinekasten

(30) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Bent u op zoek naar een nieuwe vitrinekast voor in uw huis?

Dan bent u aan het juiste adres bij Furnies. U heeft hier een ruime keus uit allerlei soorten en type vitrinekasten. Deze zijn er in alle soorten en maten en ook voor elk budget is er een mooie keus te maken. Zo hebben wij al prachtige vitrinekasten vanaf drie honderd euro, maar kunt u uw wensen ook uitbreiden tot de meeste luxueuze modellen van rond de zeventien honderd euro.


Het maakt niet uit voor welk doel u deze vitrinekasten wilt gebruiken, het zal altijd een prachtig beeld in uw woonkamer geven. 
Een eenvoudig maar zeer modern en luxe uitziende vitrinekast is het model Bristelle eiken. Zoals de naam al zegt is deze kast gemaakt van echt eikenhout en is leverbaar in de kleur lichtbruin. Dit is de goedkoopste vitrinekast uit het assortiment en is leverbaar vanaf 302 euro.


Hoewel het een prachtige vitrinekast is kan het zijn dat u liever vitrinekasten wilt die meer zichtbaarheid hebben. Eventueel geschikt voor het tonen van een kleine verzameling zelfs? Ook dat is namelijk geen enkel probleem. Voor 749 euro kunt u dan namelijk de Vitrine 2L/2D / Hooglans Wit aanschaffen. Deze prachtige vitrinekast bestaat uit twee helften en heeft veel delen die open liggen en waardoor het tonen van kleine verzamelingen perfect mogelijk is in deze vitrinekast. Deze mooie witte wandkast is gemaakt van hout wat driedubbel samengeperst is, wat extra stevigheid veroorzaakt. U kunt deze kast via beide helften openen, waardoor er altijd een deel beschermt blijft mocht dit nodig zijn. Aan de onderkant van de vitrinekast zitten nog enkele brede lades, welke als opslag kunnen fungeren.


Mocht u toch nog meer willen tonen in uw vitrinekast dan hebben wij nog enkele andere mooie vitrinekasten in ons assortiment die u nog beter zullen liggen. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Albergo Vitrinekast 3-Deurs van Kare design. Voor 1219 euro zou deze beeldschone witte vitrinekast van u zijn. In tegenstelling tot de vorige vitrinekast bestaat deze zelfs uit drie delen, hij is dan ook 175 cm breed. Uiteraard moet u hier wel de ruimte voor hebben, maar als u deze heeft dan staat deze als een pareltje in uw woonkamer. De gehele kast is gemaakt van massief acaciahout. Dit zorgt voor een goede stevigheid, maar geeft het geheel ook een mooi landelijke uitstraling. Het onderste deel van de vitrinekast is dicht. Hier kunt u van alles in opbergen om het netjes te houden. Maar het overgrote deel van de vitrinekast is bedekt met glas. Hierdoor kunt u hier een prachtige verzameling ten tonele stellen of er andere mooie spulletjes inzetten, wat u maar wilt. 


Als een van de toppers van ons assortiment hebben wij de Display Vitrinekast 4-Deurs voor u. Deze kan van u zijn voor 1799 euro´s. Ook deze vitrinekast is gemaakt door Kare design. Deze mooie lichtbruine kleur geeft een klassiek uiterlijk aan de kant. Het mag duidelijk zijn dat er genoeg keus is op onze website.