Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
TV Meubels topproducten

TV Meubels

(67) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

TV MeubelEen tv meubel is een speciale meubel voor in je woonkamer. De meeste  woonkamers zijn zo ingericht dat de plaats waar de televisie staat of hangt bepalend is voor de opstelling van de meubels. Dat is ook de reden dat steeds mensen kiezen voor een mooie tv meubel of  tv wand meubel omdat de ogen in de kamer er veel op gericht zijn. Daarnaast moet een TV meubel functioneel zijn om de apparatuur in op te bergen die als aanvulling op je TV zijn zoals bv een digitale zenderontvanger of een home cinema set.  Door de televisie op het meubel te plaatsen of boven de tv meubel te hangen, heb je altijd de televisie op de juiste hoogte wanneer je op de bank of in je favoriete fauteuil zit. Om de televisie op te hangen vind je in onze webshop verschillende ophangsystemen en beugels.


TV meubel in combinatie met je audio


Naast het gebruik van je tv meubel voor je televisie, biedt een tv meubel vaak ook ruimte voor je dvd speler, hifi set of boxen. Daarnaast hebben veel tv meubels extra ruimte voor je cd’s, dvd’s en of tijdschriften  zodat je geen overbodige kast hoeft te plaatsen in je kamer die extra veel ruimte in beslag nemen. Doordat er gaten in de achterkant zitten kunnen de kabel s netjes uit het zicht worden gehouden


Van landelijke tot design tv meubels

 

In onze webshop vind je verschillende soorten tv meubels in ons assortiment die funtioneel zijn en passend in verschillende woonsferen van landelijke tv meubels tot design tv meubels aan toe. Of je op zoek bent naar een eenvoudige tv meubel, een stoere tv kast of een design tv meubel ins ons assortiment tv meubels vind je ze allemaal. Daarnaast zijn de tv meubels in verschillende materialen van hout tot een hoogglans afwerkingen. Blader nu door het assortiment tv meubels, maak een keuze welk meubel het beste past bij jouw interieur en bekijk binnenkort vanuit je bank of luie stoel tv die geplaatst is op een tv meubel naar je eigen smaak.