Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Dressoirs topproducten
  • € 0,00

  • € 0,00

  • € 0,00

  • € 0,00

Dressoirs

(18) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Dressoirs

 

Van oudsher is een dressoir een laag opbergmeubel dat tegen de muur kan worden geplaatst. Hij bestaat uit lades, kasten of een combinatie hiervan. Dressoirs hebben de ideale hoogte om uw mooiste persoonlijke spullen tentoon te stellen. Een bloemstuk, vaas of sculptuur komt hierop prachtig tot zijn recht. Eén ding hebben alle accessoires echter gemeen: ze staan het mooist als ze worden geplaatst in een set of een serie. Denkt u hierbij eens aan een collectie fotolijstjes. Hoe verschillend ze ook mogen zijn, samen zouden zij één mooi geheel kunnen vormen.

Sinds de komst van steeds grotere plasma- en LCD televisies, is het dressoir ook een geliefd meubel om er een televisie op te plaatsen of erboven te hangen. De keuze voor een tv dressoir of tv meubel is zeer persoonlijk. Doorgaans is een tv dressoir een groter meubelstuk waardoor het ook meer ruimte in beslag neemt. Wel biedt een tv dressoir u altijd opbergruimte in de vorm van laden of kasten. Een tv meubel heeft echter als voordeel dat bij het ontwerp rekening is gehouden met het aansluiten van andere audio- of videoapparatuur. De apparatuur wordt niet afgesloten in een kast en raakt daarom niet oververhit. Ook kunnen kabels eenvoudig worden weggewerkt bij een tv meubel. Heeft u echter veel opbergruimte nodig of bent u op zoek naar een royaler tv meubel, dan kunt u beter kiezen voor een wandmeubel. Door het speelse ontwerp zijn wandmeubels tegenwoordig niet meer de logge meubels van vroeger maar lichte, modulaire onderdelen waar u creatief in uw interieur mee om kunt gaan. Of u nu kiest voor een dressoir, een tv meubel of een wandmeubel, blijft uiteindelijk een kwestie van uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden binnen uw interieur.

Bij aanschaf van een dressoir dient u tevens te bedenken hoe u met kale muur erboven wilt omgaan. Plaatst u een televisie op het tv dressoir, dan is de muur waarschijnlijk al grotendeels gevuld. In andere gevallen kunt u overwegen om een decoratief schilderij of een mooie spiegel aan te schaffen. Vergeet u ook niet om rekening te houden met een lichtplan. Wilt u misschien een functionele lamp aan de wand hangen? Of kiest u voor het subtiele licht van een schemerlamp? Waarvoor u ook kiest, door de ruimte van de wand bij uw dressoir te betrekken, creëert u eenheid en rust.

Bij Furnies.nl hebben wij voor u de meest prachtige dressoirs geselecteerd. Ons assortiment biedt voor elk interieur wat wils en varieert van moderne tot klassieke dressoirs en van strakke tot romantische. Het materiaalgebruik loopt uiteen van houtsoorten als eiken en grenen tot het gebruik van MDF en ijzer. Bekijk ons actuele aanbod dressoirs en tv-dressoirs op onze site. Wij wensen u veel succes met het maken van uw keuze.