Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Woonkamer decoratie en accessoires topproducten

Woonkamer decoratie en accessoires

(203) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Woon-decoratie en accesoires 

 
Op Furnies vindt u niet alleen meubilair voor de woonkamer, slaapkamer of eetkamer, maar ook de bijpassende woonaccesoires om uw kamers sfeer- en stijlvol in te richten. Onder woonaccesoires vallen onder andere bloemenzuilen, hoogglansmeubels, karpetten, spiegels en prullenbakken. Met behulp van het menu in de linkerkolom kunt u eenvoudig het aanbod filteren op woonaccesoires naar uw smaak. 

De hoogglansmeubels die we voor u geselecteerd hebben, zijn vitrinekasten, dressoirs, tv-meubelen, salontafels, bijzettafels, eetkamertafels, ladeblokken en hoektafels. Ze zijn ontworpen door gerenommeerde designers en van uitstekende kwaliteit. De hoogglansmeubels hebben goede opbergmogelijkheden en zijn voorzien van een hoogglans coating.

Verder biedt Furnies een interessant aanbod aan spiegels. In de online shop vindt u passpiegels, waarin u uw hele lichaam kunt waarnemen. Sommige spiegels zijn gemaakt van Safety Glass, dit glas breekt niet in hele kleine stukjes en is daardoor veiliger. Er zijn ook vierkante en kleinere spiegels. Bij de aankoop van een spiegel kunt u nagaan in welke kamer de spiegel komt te hangen en wat u in de spiegel wenst te zien. Er zijn ook decoratieve spiegels, die bestaan uit meerdere spiegeltjes. In deze spiegel kunt u uzelf niet goed bekijken, maar de spiegels zijn zeker een mooie design toevoeging aan uw interieur. Zij passen goed bij de andere meubelen uit onze shop. U kunt een spiegel met een hoogglans coating bijvoorbeeld combineren met hoogglansmeubels als wandkasten en salontafels.

De karpetten van Furnies zijn geselecteerd om een kleurrijk en zacht accent te geven aan uw huis. Trendy zijn de karpetten met verschillende kleine stukjes kleur, samengevoegd tot één karpet. Naast de kleurrijke collectie zijn er ook karpetten in neutralere kleuren, zoals grijs, zwart en wit.

De tv-meubelen vormen een groot aandeel in ons assortiment woonaccesoires. De door ons geselecteerde tv-meubelen maken het mogelijk om uw tv op een mooie plaats neer te zetten en bijbehorende spullen makkelijk op te bergen. Sommige tv-meubels hebben wieltjes aan de onderkant. Met deze meubels kunt u uw tv verplaatsen naar de plek die u wilt. Natuurlijk kunt u het tv-meubel combineren met andere, eventueel hoogglans, meubelen uit ons aanbod.

Heeft u de woonaccesoires al gezien die uw interieur aanvullen, opfrissen of compleet veranderen, zoals hoogglansmeubels, spiegels of karpetten? Het veranderen of toevoegen van een paar woonaccesoires kan vaak een groot verschil maken. Bij Furnies bestelt u ze eenvoudig online. Wij bezorgen de woonaccesoires gratis bij u thuis. Heeft u vragen of behoefte aan advies, dan staan onze medewerkers van de klantenservice u graag te woord.