Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Bloemenzuilen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bloemenzuilen 

 
U wilt dat uw interieur leeft. U wilt uw eigen sfeer bepalen met accessoires en details. Met enkele planten of bloemen kunt u op eenvoudige wijze uw wensen in vervulling zien gaan. En heeft u nog een plekje over, dan kunt u zelfs overwegen om een plant of bloemstuk op een uiterst stijlvolle manier onder de aandacht te brengen door ze op een bloemenzuil te plaatsen.

Een bloemenzuil zorgt ervoor dat uw plant of bloemstuk niet meer opgaat in uw inrichting, maar verandert in een solitair stilleven. Het eenvoudige ontwerp van dit meubelstuk ondersteunt uw plant of bloemstuk in al haar schoonheid. Niet alleen kunt u een bloemenzuil gebruiken om er bloemen of planten op te etaleren, maar u zou er ook een beeld, vaas of sculptuur op kunnen plaatsen. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer uw eigen bijzondere eyecatcher.

Bij Furnies.nl vindt u bloemenzuilen van DaViDi Design. De bloemenzuilen zijn in het wit uitgevoerd en voorzien van een hoogglans coating. Dit glanzende, strakke uiterlijk komt zowel in een modern als in een klassiek interieur uitstekend tot zijn recht. U kunt kiezen uit bloemenzuilen met een hoogte van 70, 90 of 110 cm.