Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Spiegels topproducten

Spiegels

(11) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Spiegels 

De meest prachtige spiegels bestelt u nu bij Furnies.nl. Kies uw favoriete ontwerp uit en de spiegel zorgt ervoor dat uw kamer extra verlicht, verruimd of mooier wordt. Door het grote aanbod aan ontwerpen is het mogelijk om voor iedere kamer een passende soort te vinden. Bij Furnies.nl kunt u kiezen uit verschillende materialen, kleuren en maten. Sorteer de meubels bijvoorbeeld op prijs en kies zo het meubel uit die past binnen uw budget en in uw interieur. 

Op de website kunt u eenvoudig filteren op kleur, maat, materiaal en glassoort. Enkele van de spiegels zijn uitgerust met 'safety glass'. Dit betekent dat het glas ongeveer vijf keer sterker is dan ongehard glas. Zo is de kans op beschadigingen kleiner en hoeft u zich geen zorgen te maken dat het materiaal snel kapot gaat. Ook is er speciaal aanbod in de vorm van een hoogglans spiegel of een rvs spiegel. De rvs spiegel is kwalitatief erg goed en gaat voor een lange tijd mee. De hoogglans spiegel ziet er prachtig uit qua design en is te vinden voor iedere inrichting. Bij Furnies.nl vindt u zo altijd de ideale soort die past bij uw eigen inrichting. 

Het plaatsen van spiegels zorgt voor een ruimere kamer, kan de kamer verlichten en biedt natuurlijk de mogelijkheid om u zelf te bekijken. Door tussen verschillende groottes te kunnen kiezen kunt u ervoor zorgen dat zelfs uw hele lichaam zichtbaar is in het glas. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor het passen en bekijken van kleding. Ook zal een grotere spiegel de ruimte natuurlijk nog groter doen lijken en meer verlichten. Natuurlijk is er ook een groot aanbod in kleinere soorten die op bepaalde plekken in het huis beter functioneren dan grotere. Furnies.nl biedt de juiste weerspiegeling aan voor uw huis. 

Het bestellen van een spiegel bij Furnies.nl is erg eenvoudig. Eenmaal op de website aangekomen kunt u de verschillende soorten gemakkelijk vinden. Binnen enkele klikken heeft u uw favoriete spiegel gevonden en kunt u deze bestellen, betalen en laten bezorgen op uw eigen adres. Per product zijn de verwachte leveringstijden te bekijken zodat u altijd op het juiste moment thuis kunt zijn. Haal nu een nieuwe prachtige meubel in huis en laat uw kamers weer stralen. Bekijk uw eigen spiegelbeeld eens van een andere kant. U wilt er toch ook één van Furnies.nl?