Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Karpetten topproducten

Karpetten

(9) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Karpetten 

 

Wilt u iets veranderen aan uw interieur? Er mist iets, maar u weet nog niet wat? Behoefte aan een accentkleur in uw huis? Grote kans dat een van onze karpetten uitkomst biedt. In de online shop van Furnies vindt u karpetten in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Wij hebben deze speciaal voor u geselecteerd op design en kwaliteit. Met behulp van het menu aan de linkerzijde van de website kunt u selecteren op prijs, merk, kleur, en materiaal. Ook kunt u selecteren op formaat door een minimale of maximale diepte, breedte en hoogte te kiezen. 

Een karpet is een woonaccessoire, zoals hoogglansmeubels, spiegels, bloemenzuilen en prullenbakken. Woonaccessoires spelen, soms ten onrechte onopgemerkt een zeer grote rol in het creëren van de warme of gezellige sfeer in een kamer. Zonder karpet kan het lijken alsof er iets ontbreekt. Een karpet doorbreekt een grote eenkleurige vloer en zorgt daardoor voor wat meer spanning in het interieur. Daarbij komt dat een karpet van stof een warmere uitstraling kan geven aan een kamer, met name als de rest van het interieur strak is ingericht.

Erg trendy op het moment zijn de karpetten die bestaan uit een veelvoud aan kleine gekleurde stukjes stof, waarbij elk stukje een andere kleur heeft. Deze stukjes zijn zo ontworpen dat zij samen het karpet tot één geheel maken. Hierbij kan het gaan om kleuren die dicht bij elkaar liggen, maar juist ook om alle kleuren van de regenboog. Wilt u uw interieur strak houden, of houdt u meer van een klassiek karpet, dan kunt u kiezen voor een van de zwarte, witte of grijze exemplaren.

Heeft u gevonden wat u mist dan kunt u op eenvoudige wijze het karpet van uw keuze online bestellen. Het karpet wordt binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd en de verzending is gratis. Mocht u behoefte hebben aan advies of een vraag hebben, dan kunt u bellen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord.