Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!
Wandkasten en wandplanken topproducten

Wandkasten en wandplanken

(58) Artikelen.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Een groot assortiment aan wandkasten 

 

Een wandkast kopen is iets waar goed over na moet worden gedacht. Behalve dat een wandkast binnen het budget moet passen, moet het het ook passen binnen uw interieur. Veel mensen hebben voordat ze overgaan tot de zoektocht en aankoop van een wandkast, dan ook een beeld voor ogen van het type wandkast en de eisen die zij aan deze wandkast stellen. Wij van Furnies.nl vinden het belangrijk om u tegemoet te treden in uw wensen. Daarom treft u bij Furnies.nl een groot assortiment van wandkasten en ander meubilair aan.

Wandkasten zijn in allerlei kleuren, vormen en maten te krijgen. Of u nu kiest voor een wandkast dat wegvalt in uw interieur of zeer opvallend is, bij Furnies.nl bent u bij het juiste adres. In onze collectie zijn diverse typen wandkasten opgenomen. Hierbij kunt u denken aan strak en modern, maar ook aan robuust en degelijk. Ook treft u bij ons in het oog springende wandkasten aan. Deze kasten vallen op door hun vorm, maar ook door het kleurgebruik.

Bij Furnies.nl vindt u wandkasten van diverse ontwerpers. Zo hebben wij de stoere collectie van Kare Design is ons assortiment, net als de nieuwe collectie van Davidi Design. Spinder Design, Trendsiv en Jardin Blanc zijn andere merken die u bij Furnies.nl kunt vinden. Overigens kunt u bij Furnies.nl ook terecht voor andere type kasten die u zou kunnen gebruiken in uw woonkamer. Zo hebben wij ook boekenkasten, bergkasten, buffetkasten, CD-DVD kasten, ladenkasten, schoenenkasten en vitrinekasten opgenomen in ons assortiment. Net als de wandkasten, verschillen deze verschillende soorten kasten in vorm, prijs en kleur. 

Mocht u overwegen om uw woonkamer, slaapkamer of kantoor opnieuw in te richten, dan kunt u ook terecht bij Furnies.nl. Typerend voor de artikelen van Furnies.nl is de kwaliteit van artikelen. Artikelen die wij verkopen, zijn geselecteerd op hun uiterlijk, kwaliteit en exclusiviteit. Detail staat bij ons centraal. Of u nu kiest voor een luxe of sobere stijl, bij ons kunt u voor al uw woonwensen terecht. Zo zijn in ons assortiment niet alleen meubelen opgenomen, maar ook prachtige accessoireassen. Deze accessoireassen geven uw woning net dat beetje extra. 

Door de meubelen die u kunt kopen bij Furnies.nl weer te geven in een huiselijke opstelling en te combineren met diverse accessoires, krijgt u een beeld van de mogelijkheden van onze meubelen in uw huis. Bij Furnies.nl kunt u dan niet alleen terecht voor de aankoop van mooie en kwalitatief goede meubelen, ook kunt u inspiratie opdoen op onze website.

Om u als klant tegemoet te komen, staat service bij ons centraal. Wanneer u een bestelling doet van minimaal 50 euro, wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Daarnaast heeft u dertig dagen recht om uw aankopen te retourneren. Mocht u nog vragen hebben, dan staan onze medewerkers van onze klantenservice u graag te woord! Op deze manier hopen wij u tegemoet te kunnen komen in al uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een schitterende wandkast of opvallende verlichting, bij Furnies.nl bent u altijd aan het juiste adres!