Gratis bezorging

Vanaf € 100,-

30 dagen

Retourrecht

Klantenservice

0591 - 561908

Uw gratis cadeaubon is verzonden. Bekijk direct uw mailbox!

Zweefdeurkast

Kunt u wel een nieuwe kledingkast gebruiken? Als u gaat verhuizen, uw interieur een update wilt geven of gewoon meer ruimte voor uw kleding nodig hebt, kunt u bij Furnies een zweefdeurkast bestellen. We hebben veel verschillende kasten, dus u vindt zeker een zweefdeurkast naar uw wens. Het model kledingkast dat we aanbieden is de zweefdeurkast. Deze kast heeft geen deuren die de kamer indraaien bij het opendoen van de kast, en neemt dus weinig ruimte in.

 

Zweefdeurkasten en andere meubels

U kunt bij Furnies terecht als u op zoek bent naar een stijlvolle nieuwe zweefdeurkast, maar ook voor veel andere meubels. U vindt in onze webshop namelijk ook design kapstokken, tafels, lampen en meer. Dankzij de veel verschillende stijlen, kleuren en modellen meubels, is er bij Furnies voor ieder interieur een geschikte aanvulling te vinden.

 

Online zweefdeurkasten bekijken

Wat voor kleur kast zoekt u? En hoe groot moet de zweefdeurkast zijn? Furnies heeft zeer veel verschillende zweefdeurkasten, dus u vindt zeker een kast die naar uw wens is. In de webshop bekijkt u eenvoudig alle verschillende zweefdeurkasten op grote, hoge kwaliteit foto’s. Alle kasten zijn daarnaast voorzien van belangrijke relevante informatie, zoals de maten en de kleurstellingen.

 

Furnies-service

Heeft u een zweefdeurkast besteld bij Furnies en bent u hier niet direct tevreden over? Geen probleem: Furnies werkt met een retourgarantieregeling waarbij u kunt retourneren tot 30 dagen na aankoop. Service is zeer belangrijk voor ons en we doen er alles aan om klanten tevreden te stellen. Heeft u een vraag over een product, dan zijn we dagelijks bereikbaar om die te beantwoorden. Een ander onderdeel van de Furnies-service is dat we vaak aan gratis verzending van producten doen: bij iedere bestelling van €50,- of meer, hoeft u geen verzendkosten te betalen. 

 

zweefdeurkast

 

zweefdeurkast walnootzweefdeurkast dixi spiegelzweefdeurkastpaarse zweefdeurkastzweefdeurkast wit rood